INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Cei de la Rangers au planuri mari! Ce au decis în legătură cu Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 22:18

Rangers a pierdut două obiective mari după ultimele rezultate, ieșind din Cupă și din lupta la titlu. Mai e implicată doar în Europa League, unde va juca în optimi cu Leverkusen.

Site-ul Rangers News anunță că șefii clubului scoțian vor să ia măsuri importante pentru viitorul echipei. Aceștia nu vor renunța la antrenorul Steven Gerrard și au planuri mari legate de transferuri.

Nikola Katic, Joe Aribo, Borna Barisic, Ryan Jack, Scott Arfield, Steven Davis, George Edmundson, Alfredo Morelos, Allan McGregor, Jermain Defoe, Filip Helander și Ryan Kent au asigurată continuitatea, iar scoțienii vor să aducă și alți jucători care să se impună în primul „11” sau să creeze concurență celor existenți.

În legătură cu Ianis, Rangers vrea să achite 5 milioane de euro celor de la Genk pentru a-l transfera definitiv din vară. Se va lupta pentru semnătura lui cu Lazio.

10meciuri are Ianis Hagi la Rangers, în care a dat 3 goluri și 2 assist-uri

Scoțienii l-au sunat pe Alin Stoica să-l întrebe de Ianis Hagi: „Nu știu de ce a dezamăgit la Genk. Belgienii sunt mai slabi ca niciodată!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
10206934517827569
Denis Trusca  •  07 Martie 2020, 12:45
Postat de vishnu pe 07 Martie 2020, 04:12

Din partea mea sa castige Europa League cu Rangers. Si sa califice si echipa nationala la europene. Dar daca la vara nu-l ia Rangers si nu-i vine nici oferta de la Lazio, Barcelona, Sevilla, Bayern, etc, imi dau astia de la ziar inapoi cele cateva ore care le-am pierdut citindu-le "stirile"?

Dar nu te-a adus omule, nimeni cu forta pe articolul asta. Ai intrat singur. Dacă nu-ți convin știrile, este simplu, dai scroll in continuare. E mult mai simplu decât să intri pe un articol care te irita si apoi sa comentezi cu informații false.

vishnu
vishnu  •  07 Martie 2020, 04:12
Postat de Denis Trusca pe 07 Martie 2020, 02:34

La fel si la Genk, daca te ai fi uitat la meciuri se vedea de la o posta ca era cel mai tehnic jucător de pe teren. Si de fiecare dată când a jucat a facut o bine, a dat goluri sau pase de gol. Pana cand nu l au mai băgat deloc. De ce, nu ma întreba, pentru că pe teren juca fotbal spre deosebire de ceilalți care pasau in lateral. Dar o echipă care urmărește un jucător mult timp si il aduce si apoi zice ca n are unde sa l joace, e destul de clar ca nu e echipă serioasă.

Din partea mea sa castige Europa League cu Rangers. Si sa califice si echipa nationala la europene. Dar daca la vara nu-l ia Rangers si nu-i vine nici oferta de la Lazio, Barcelona, Sevilla, Bayern, etc, imi dau astia de la ziar inapoi cele cateva ore care le-am pierdut citindu-le "stirile"?

ovina.2020
ovina.2020  •  07 Martie 2020, 02:50

Printisorul ia Balonul Aer anul asta

Vezi toate comentariile (15)
Comentează