INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Scoțienii l-au sunat pe Alin Stoica să-l întrebe de Ianis Hagi: „Nu știu de ce a dezamăgit la Genk. Belgienii sunt mai slabi ca niciodată!”

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 10:33

Alin Stoica, 40 de ani, crede că „95% dintre jucătorii care evoluează acum în campionatul belgian nici n-ar fi intrat în vestiar în anii 2000”.

Știind că Alin Stoica a evoluat un deceniu în Jupiler League, la Anderlecht (1996-2002), Brugge (2002-2004), Gent (2006-2008) și Mouscron (2008), Daily Record l-a contactat pe fostul fotbalist în vârstă de 40 de ani. Voia să afle o explicație asupra aventurii eșuate a lui Ianis Hagi la Genk.

Și Stoica a fost uimit, susținând că nivelul este foarte scăzut. „Nu știu de ce Ianis a dezamăgit acolo. Fotbalul belgian n-a fost niciodată atât de slab”, le-a spus el jurnaliștilor scoțieni.

Tăios, Alin a completat: „95 la sută dintre jucătorii care evoluează acum în campionatul belgian nici n-ar fi intrat în vestiar în anii 2000. Vorbim aici de calitate”.

„Nu-i puteam garanta”

Într-un interviu pentru presa flamandă, Dimitri De Condé, directorul tehnic al lui Genk, are o variantă: "În ianuarie, Ianis Hagi ne-a cerut să-l lăsăm să plece, iar noi am acceptat împrumutul la Rangers. În Scoția, joacă aripă dreaptă acum, post pe care noi îl avem pe Junya Ito. Junya a fost atât de bun încât nu-i puteam garanta lui Ianis că va fi folosit la noi".

Citește și:

Alarmă la Ajax » Antrenorul secund al lui Răzvan Marin, în carantină din cauza coronavirusului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
red47army
red47army  •  06 Martie 2020, 21:19
Postat de Vasile Vasile pe 06 Martie 2020, 12:38

De fapt cine-i alin stoica asta de-si permite asemenea verdicte categorice ??Nici taticul lui n-a fost vre-un geniu ,a fost doar un fotbalist bun,asta micu' a avut doar fumuri la cap ! A se slabi cu filosofarile lui !

Alin Stoica a avut talent, la el problema a fost in alta parte, dar avea toate calitatile sa ajunga un jucator foarte bun, omu era bun cu mingea la picior. Tasu legenda n-are rost sa discutam de Tudorel, Fotbalist geniu nu e doar ala care dribleaza. Exemplu Canavaro, a castigat Balonul de aur din postura de fundas.

2456334408024644
Vasile Vasile  •  06 Martie 2020, 18:34
Postat de pe 06 Martie 2020, 15:38

tudorel stoica nu a fost decat bun ??? pai cine-i geniu dupa mintea ta,doar aia de baga bashika in ate ??? a stralucit printre zeii iordanescu-dumitru-marcel raducanu....l-a eclipsat pe boloni-liderul nationalei lucescului...i-a facut mari pe astia mici ***,belo,balint,piti,hagi.....dar n-a bagat obiectu muncii in atze,doar ca era de netrecut si nr.1 la alunecari si deposedari ! altu care vinde castraveti gradinarului ! imediat si despre principe....

hehe...l-a eclipsat pe boloni...saracul boloni asa de rau l-a eclipsat incit...nu se mai vede prin romanica...daca atit te duce mintea,,,ai dreptate bre !!

vishnu
vishnu  •  06 Martie 2020, 18:25
Postat de vishnu pe 06 Martie 2020, 16:38

La scotieni e atat de bun incat a luat notele 2 si 4 pentru prestatia din ultimele doua meciuri. O fi si campionatul Scotiei tot prea slab pentru a-l pune in valoare. Dar nu e nici o problema. Barcelona, Real, Sevilla, Bayern si Arsenal stau la coada. ***

*** Poate nici nu se referea la voi, poate se referea la TelekomSport care si aia au cate o stire "bomba" cu Ianis pe zi. Ziar de sport te numesti cand scrii si comentezi despre sport. Cand scrii despre scandaluri te numesti tabloid. Cand scrii despre lucruri imaginare de gen "Ianis la Barcelona" te numesti ziar de SF.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează