INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Cel mai titrat club din Franța îl vrea pe George Pușcaș! Detaliile tranzacției

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2015 11:36

Clubul francez Saint-Etienne a cerut grupării Internazionale Milano informaţii privind condiţiile pentru a obţine împrumutul pe un sezon al atacantului George Puşcaş, informează calciomercato-inter.it.

Saint-Etienne, care s-ar putea despărţi în această vară de atacanţii Max-Alain Gradel şi Mevlut Erdinc, este a doua grupare franceză care doreşte transferul lui Puşcaş, după FC Nantes. Alte trei cluburi din Italia, Sassuolo, Sampdoria şi Udinese, îl au în vizor pe fotbalistul de 19 ani.

"Atacantul crescut la Liberty Oradea şi-a exprimat dorinţa de a merge sub formă de împrumut la un club italian. Inter nu are intenţia de a pierde controlul asupra jucătorului şi studiază o formulă pentru a-l ceda cu drept de răscumpărare, pentru că gruparea milaneză crede mult în tânărul fotbalist", a notat sursa citată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
jalabert
jalabert  •  14 Iulie 2015, 20:31

bey cea mai titrata formatie din franta e fc scuipa-n nisa.

drughi009
drughi009  •  14 Iulie 2015, 13:07

psg e un cub de plastic infintat prin anii 70 de canal plus ca sa creeze un derby cu marseille ,cele mai titrate cluburi in franta sant saint-ettiene si o.m, o.l ...........psg e ridicat de banii qatarezilor, daca nu se bagau arabii psg avea locul ei obisnuit 3-10

raz111272
raz111272  •  14 Iulie 2015, 12:47

Saint-Etienne au cele mai multe titluri in Franta :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează