INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

CHELSEA // Adrian Mutu și prima dublă acceptată de Roman Abramovich » Episod incredibil din vestiarul „albaștrilor”

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 16:20

Wayne Bridge, 39 de ani, fost jucător al „albaștrilor”, povestește în The Sun cum a reacționat „Briliantul” Adrian Mutu, 40 de ani, când patronul Roman Abramovich a intrat în vestiar.

În primăvara lui 2004, după ce Chelsea a învins-o cu 2-1 pe Arsenal pe „Highbury” și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor (3-2 la general), Roman Abramovich, acum în vârstă de 52 de ani, a intrat în vestiar, iar Adrian Mutu nu s-a speriat de patronul rus.

O confirmă Wayne Bridge, fost jucător al albaștrilor, care înscrisese atunci golul calificării. "Atmosfera a fost incredibilă în vestiar. Toți băieții erau în delir când Abramovich a intrat în cabină", a povestit fundașul stânga.

"La un moment dat, Mutu a strigat spre proprietar: «Primă dublă, primă dublă». Și Roman a acceptat: «Vă dau primă dublă!». Oricum, primeam destul de mult. Abramovich ne-a împlinit dorința".

Pep Guardiola, ironic cu Liverpool: „Felicitări! Sunteți campioni în septembrie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
nune
nune  •  15 Septembrie 2019, 17:29

I-a invatat cantecul ala cu "Sa vina banii, sa vina banii, sa vina banii la baeti...". Ca pe ala cu "Ce echipa avem, ne face sa bem..." nu avea rost sa li-l spuna englezoilor...

godot
godot  •  15 Septembrie 2019, 16:58

La găinării era bun.

1350199475058355
Dragos Zamfir  •  15 Septembrie 2019, 16:51
Postat de protoss pe 15 Septembrie 2019, 16:40

Ca milogul, invatat cu Romanica :|

*** ca milogul! Pei exact asta a remarcat Wayne Bridge, oare de ce? Omul a cerut, a fost show în sens bun. Englezii sunt de 10 ori mai *** decât românii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează