INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

CHIEVO - NAPOLI 1-3 // FOTO Cu Chiricheș integralist după aproape un an, albaștrii amână sărbătoarea lui Juventus. Știm prima echipă retrogradată în Serie B

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 21:25

Napoli s-a impus cu 3-1 în deplasarea cu Chievo și a redus diferența față de Juventus la 17 puncte, cu 6 etape rămase de jucat. Totodată, prin această înfrângere, Chievo este retrogradată matematic.

Vlad Chiricheș a avut o prestație solidă și a rămas pe teren tot meciul. Ultimul său meci ca integralist la Napoli fusese în urmă cu aproape un an, pe 6 mai 2018, la un 2-2 cu Torino în Serie A!

Napoli a deschis scorul în prima parte a meciului prin lovitura de cap a lui Koulibaly. Milik a dublat avantajul napoletanilor în minutul 64, cu un șut de la 20 de metri. Lovitura de grație primită de Chievo a venit cu 10 minute înainte de final. Același Koulibaly, tot după un corner, dar de data aceasta șut cu stângul, pe jos.

În prelungiri, Bostjan Cesar a reușit golul de onoare pentru Chievo și a stabilit scorul final: 3-1 pentru Napoli.

Formația lui Carlo Ancelotti rămâne pe locul 2 cu 67 de puncte, în timp de Chievo pare de neclintit de pe ultimul loc, cu doar o victorie în cele 32 de etape din acest sezon.

Vezi AICI clasamentul din Serie A

Echipele de start

CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino - Depaoli, Cesar, Andreolli, Barba - Giaccherini Dioussé, Hetemaj; Vignato (67' Leris); Stepinski (80' Kiyine), Meggiorini (74' Grubac).
Antrenor: Domenico Di Carlo

NAPOLI (4-3-3): Ospina - Hysaj, Chiricheș, Koulibaly, Ghoulam - Callejon (81' Verdi), Zielinski, Fabian Ruiz (73' Younes) - Mertens, Milik, Insigne (67' Allan).
Antrenor: Carlo Ancelotti

Vezi și: 

AC MILAN - LAZIO 1-0 // VIDEO + FOTO Scandal pe teren după Milan - Lazio! Gennaro Gattuso a avut de suferit: „Am făcut întindere în sprint”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
phlorinn
phlorinn  •  15 Aprilie 2019, 08:50

Napoli nu exista ca echipa e doar numele

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  14 Aprilie 2019, 23:06

Ohoho, asta e o mare realizare daca a ramas pe teren tot meciul fara sa se accidenteze.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează