INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SASSUOLO - NAPOLI 2-1

Chin din plin » Debut slab pentru Chiricheș la Napoli: ”A trădat promisiunile primelor jocuri”

Vlad Chiricheș (dreapta) a fost foarte tracasat duminică în duelul cu francezul Defrel
Vlad Chiricheș (dreapta) a fost foarte tracasat duminică în duelul cu francezul Defrel

Articol de - Publicat marti, 25 august 2015 00:00

Fundașul napoletan a reamintit de imaginea lăsată la Tottenham. ”Multe neatenții și erori dezarmante”, îl acuză Tuttosport. ”A trădat promisiunile primelor jocuri”, a scris Il Mattino.

Chiricheș și-a spulberat în 90 de minute tot capitalul de imagine strîns în amicalele verii. Impactul oficial cu Serie A a fost dur pentru Vlad, care s-a scufundat, împreună cu întreaga defensivă a lui Napoli, în meciul cu Sassuolo (1-2).

I-au trebuit doar 18 minute să ia primul cartonaș galben și să înțeleagă că viteza lui Defrel îi va face seara un mare chin. "Un debut de uitat, cu atîtea neatenții și erori dezarmante", l-a criticat Tuttosport, care i-a dat nota 5, cea mai mică din squadra lui Sarri.

"Asul din mînecă venit de peste Canalul Mînecii? Promitea. Avertizat imediat, a trădat așteptările din primele jocuri. Nesigur și dezordonat", a punctat și Il Mattino din Napoli.

Corrie dello Sport i-a acordat 5,5, dezvăluindu-i slăbiciunile: "Un pic de aroganță și chiar mai mult în ieșirile sale, cu cîteva mici greșeli, ici și colo, și suferință. Așa va fi greu". Chiricheș a păcătuit prin întîrzierea cu care și-a blocat adversarii, fiind deseori depășit în dueluri, și dezordinea tactică etalată duminică.

"Aceeași istorică și prelungită problemă în apărare. Chiricheș a fost OK, însă doar fundașul venit de la Tottenham nu e de ajuns pentru a-l face pe Sarri să doarmă liniștit"
Agenția Calciomercato.it

"Pas în spate față de ce a arătat în presezon. A greșit puțin în jocul aerian, în schimb, a suferit la duelurile în viteză, chiar dacă nu e principalul vinovat la goluri"
Agenția Tuttonapoli.net

61 de contactecu mingea și 52 de pase (82,69% reușite) a avut Chiricheș în meciul cu Sassuolo. A făcut un singur fault, n-a centrat și n-a tras deloc la poartă

 "Putea veni fără mănuși"

Tătărușanu și Fiorentina au avut un joc liniștit cu Milan (2-0). "Putea apăra fără mănuși pentru că n-a fost deranjat. Ca să se distreze a întîrziat degajările", a punctat Gazzetta dello Sport (nota 6). "Doar un pericol, la apariția lui Bonaventura în careu", a întărit Corriere dello Sport. Firenzeviola.it îl atenționează însă: "De revăzut ieșirile lui la mingile înalte, pe care nu le prinde dintr-o mișcare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  25 August 2015, 14:36
Postat de onduku pe 25 August 2015, 13:24

GSP minte ca si cu Iordanescu, am vazut meciul si a fost cel mai bun fundas de la Napoli.

Nu te mai uita la meciuri de fotbal, beat fiind...

blatistu49
blatistu49  •  25 August 2015, 13:47
Postat de onduku pe 25 August 2015, 13:24

GSP minte ca si cu Iordanescu, am vazut meciul si a fost cel mai bun fundas de la Napoli.

ai fost trweaz e pericol in aparare gafe de cascadorii risului se va intoarce la FCSB la Blaturi aici e bun cu Viitoru si chiajna

onduku
onduku  •  25 August 2015, 13:24

GSP minte ca si cu Iordanescu, am vazut meciul si a fost cel mai bun fundas de la Napoli.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează