INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVENIRE

Chivu nu exclude o revenire de senzație: "Sigur că mi-ar plăcea să mă întorc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2015 09:52

Cristi Chivu, 34 de ani, s-a retras din fotbal de un an și jumătate, însă nu exclude o revenire. Fostul fundaș n-a renunțat la viața sportivă și în tot acest timp s-a pregătit intens.

Românul a anunțat că vrea să se întoarcă la Inter, însă a lăsat un semn de întrebare. N-a lămurit situația dacă vrea să revină ca fotbalist sau în staff-ul echipei italiene.

"Este o întrebare care trebuie pusă celor din club. Cu siguranță, Inter este în sufletul meu. Sigur că mi-ar plăcea să mă întorc. Clubul, antrenorul și jucătorii știu foarte bine care este obiectivul în acest sezon. Cred, totuși, că e prematur să vorbim despre Scudetto, abia au trecut trei etape. Doar în ianuarie va fi clar ce echipe pot lupta pînă la capăt.

Inter poate realiza lucruri importante, iar faptul că nu joaca în Europa reprezintă cu siguranță un mare avantaj. În mod sigur, lotul e cel mai puternic din ultimii ani. Cîștigă la capitolul încredere, dar e nevoie să lucreze în continuare, iar în acest fel sezonul va fi cu siguranță pozitiv", a declarat Chivu pentru fcinternews.it.

...despre jucătorul care l-a impresionat: "Felipe Melo m-a impresionat cel mai mult. Are o mare liniște în joc și e stăpîn pe driblingurile sale. L-am întîlnit în urmă cu mulți ani și se pare că a rămas același jucător".

Cristi Chivu a jucat pentru Inter din 2007 pînă în 2014 și a strîns nu mai puțin de 168 de meciuri în toate competițiile pentru nerazzurri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whitemanblue
whitemanblue  •  16 Septembrie 2015, 10:35

Revine Chivu la Resita pe o mie de bistari oleeeee

Vezi toate comentariile (1)
Comentează