INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LE-A ARĂTAT CASCA!

Chivu nu se mai antrenează separat

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Căpitanul "naţionalei" le-a făcut azi o surpriză coechipierilor de la Inter. A apărut la antrenamentul de la prînz cu noua cască model Cech şi s-a pregătit pentru prima oară de la operaţia suferită la cap cu grupul. Chivu a primit şi încurajările preşedintelui Moratti, care a urat noroc milanezilor înaintea plecării spre Catania.

 

Fundaşul român a purtat în premieră marţi protecţia specială de culoare neagră şi săptămîna viitoare va face un nou control medical neurologic pentru a afla dacă poate lovi mingea cu capul fără nici un fel de reţinere. Iar revenirea pe gazon ar trebui să se producă pe 28 martie, la meciul cu AS Roma.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
schukaryn
schukaryn  •  11 Martie 2010, 20:41

Ma bucur pt el!!! Sper sa revina cat mai curand si intr o forma mai buna k niciodata!! Succes CRISTI!!

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  11 Martie 2010, 18:19

bine ai revenit Cristi!!!

 •  11 Martie 2010, 17:57

un caracter desavarsit....multa sanatate....si succes la nationala

Vezi toate comentariile (3)
Comentează