INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chivu, secund. La Inter! Fostul fundaș ar putea face parte din echipa lui Frank de Boer

Chivu a păstrat legătura cu Inter. Iar periodic a jucat pentru echipa
Chivu a păstrat legătura cu Inter. Iar periodic a jucat pentru echipa "old-boys" a nerazzurrilor // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 09 august 2016 00:00

Fostul fundaș al nerazzurrilor ar putea face parte din echipa noului antrenor, Frank de Boer, care-l înlocuiește pe demisul Roberto Mancini.

Cristi Chivu e pe punctul de a se întoarce la Inter, după doi ani de la încheierea carierei de jucător. Gazzetta dello Sport a scris ieri că la club sunt discuții pentru cooptarea fostului fundaș nerazzurro, 35 de ani, în staff-ul noului antrenor, Frank de Boer. Ca secund.

Soluția ideală

Chivu e văzut drept soluția ideală, întrucât vorbește și olandeza, limba maternă a tehnicianului de  46 de ani, și italiana, pe care acesta n-o știe deloc.

În plus, fostul căpitan al "tricolorilor" cunoaște atât școala Ajax, unde a ajuns în 1999, imediat după plecarea lui De Boer la FC Barcelona, dar e acasă și la Inter, al cărei tricou l-a îmbrăcat între 2007 și 2014.

4,5 milioane euro

Antrenorul batav era așteptat aseară la Milano și va semna astăzi un acord pe 3 ani, în valoare de 4,5 milioane de euro (1,5 milioane pe sezon). El îl înlocuiește pe Roberto Mancini, demis ieri, după ce a refuzat prelungirea contractului până-n 2019.

"Mancio" solicitase dreptul de a avea un cuvânt la transferuri și aducerea a trei jucători în acest mercato: Reus (Dortmund), Yaya Toure (Man. City) și Vermaelen (Barcelona). În van.

9trofee a câștigat Chivu în 7 ani petrecuți la Inter: Liga, CM cluburi, iar în Italia 3 scudetto, două Cupe și două Supercupe 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează