INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ciao, Radu! » Ştefan Radu la răscruce. Napoli şi Fiorentina îl vor, Lazio e dispusă să-l vîndă

Radu (stînga) a fost împrumutat și apoi cumpărat de Lazio de la Dinamo, în 2008, contra sumei totale de 5,4 milioane euro // Foto: Guliver/GettyImages
Radu (stînga) a fost împrumutat și apoi cumpărat de Lazio de la Dinamo, în 2008, contra sumei totale de 5,4 milioane euro // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 22:29

Romanii cer 15 milioane de euro în schimbul fundaşului-stînga, potrivit cotidianului La Repubblica, şi au deja înlocuitor: olandezul Martins Indi.

Lazio a ratat principalul obiectiv al sezonului 2013-2014, un loc în cupele europene, şi antrenorul Edi Reja vrea sînge proaspăt. "Vom face schimbări mari în apărare", a anunţat el, iar cotidienele La Repubblica şi Il Tempo au aflat că printre fundaşii sacrificaţi pentru a le face loc altor "trei sau patru" se numără şi Radu Ştefan.

De şase sezoane şi jumătate la Lazio, românul în vîrstă de 27 de ani e dorit de Fiorentina şi de Napoli. Ultima l-a vrut şi în ianuarie.

Dacă atunci preşedintele Claudio Lotito l-a declarat netransferabil, acum e dispus să negocieze. Potrivit La Repubblica, el ar fi fixat deja preţul, 15 milioane de euro, şi are inclusiv înlocuitor: Martins Indi, de la Feyenoord.

2016 e anul în care expiră contractul lui Ştefan Radu cu Lazio Roma

24 de partide, din 38 posibile, a bifat ex-dinamovistul în Serie A 2013-2014 (1 gol)

"Accidentările dese i-au afectat lui Radu continuitatea. În sezonul tocmai încheiat el nu şi-a regăsit forma din precedentele stagiuni" (La Repubblica, cotidian italian)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Mai 2014, 13:58

Foarte inspirat conducatorul de la Lazio ...se stie ca atunci cand scapi de un roman echipa va merge mult mai bine ...insa e greu sa fraiereasca pe cineva ...sa l ia de bun ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează