INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ciprian Tătăruşanu află mîine dacă va deveni titular la Fiorentina » Zi decisivă pentru Neto

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 02 ianuarie 2015 16:41

Situaţia lui Neto, portarul titular al Fiorentinei, e în continuare incertă. Brazilianul nu şi-a prelungit nici în prezent contractul şi îşi va pierde postul de titular. 

Neto va avea mîine o nouă întîlnire cu oficialii clubului toscan, iar presa italiană notează că această întîlnire va fi decisivă. Jucătorul ezită să semneze prelungirea contractului întrucît mai are oferte de la Juventus, Roma şi Liverpool.

"S-a ajuns la un moment de cotitură. Ori semnează, ori e lăsat pe dinafară. Trebuie să ne amintim cuvintele patronului Della Valle, «Dacă nu semnează, în poartă va juca Tătăruşanu»", notează cotidianul corrieredellosport.it.

În vîrstă de 25 de ani, Neto a evoluat în toate cele 16 partide disputate de Fiorentina în Serie A în acest sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
madskills
madskills  •  03 Ianuarie 2015, 08:57

Asta e singura sansa a jucatorilor romani: sa plece concurentul sau sa se accidenteze.

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  03 Ianuarie 2015, 08:36
Postat de lapusneanul pe 02 Ianuarie 2015, 18:06

calule, iar ti-a cazut ovazul in picioare si ai probleme cu neuronul functional ? ...mai citeste o data sa vezi despre ce e vorba in comentariul respectiv...

Exagerezi cu privire la neuronul funcțional al calului ... E defect și ăla ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Ianuarie 2015, 02:48
Postat de lapusneanul pe 02 Ianuarie 2015, 18:06

calule, iar ti-a cazut ovazul in picioare si ai probleme cu neuronul functional ? ...mai citeste o data sa vezi despre ce e vorba in comentariul respectiv...

..)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează