INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LYON

Veste mare pentru Ciprian Tătărușanu » Portarul român, anunțat titular la Lyon în finala Cupei Ligii Franței!

Ciprian Tătărușanu va apăra poarta lui Lyon cu PSG
Ciprian Tătărușanu va apăra poarta lui Lyon cu PSG

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 14:24 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 14:40

Rudi Garcia (56 de ani), antrenorul lui Lyon, a dezvăluit faptul că Ciprian Tătărușanu (34) va apăra poarta echipei în finala Cupei Ligii Franței, cu PSG.

Duelul din finala Cupei Ligii, cu PSG, care va avea loc pe 31 iulie, reprezintă unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului pentru Lyon. Bântuită de o stagiune de campionat dezamăgitoare, în care a terminat doar pe locul 7, echipa franceză va căuta să își salveze într-o oarecare măsură sezonul câștigând un trofeu.

Antrenorul Rudi Garcia a confirmat faptul că Tătărușanu va apăra poarta lui Lyon în derby-ul cu campioana Paris Saint-Germain. „Ciprian Tătărușanu va juca în finala Cupei Ligii, chiar dacă Anthony Lopes rămâne numărul 1”, a spus acesta pentru Le Progres.

6 meciuri pentru Tătărușanu la Lyon

Portarul român a fost utilizat de către Rudi Garcia în toate cele trei meciuri disputate de Lyon în Cupa Ligii în acest sezon. Tătărușanu a fost integralist în victoriile cu Toulouse (4-1), Stade Brest (3-1) și Lille (6-5 la penalty-uri după 2-2 în timpul regulamentar).

Pe deasupra, portarul român a mai fost între buturi în victoria cu Nice din Cupa Franței (2-1) și în două meciuri din Ligue 1: victoria cu Toulouse, 3-0, și eșecul de pe terenul lui Nice, 1-2. Foarte puțin pentru titularul din poarta echipei naționale, care a venit la Lyon cu speranța de a fi titular.

„Copiii” sunt încă angrenați și în Liga Campionilor, unde au șanse mari să se califice în sferturi. În faza optimilor, Lyon a învins-o în manșa tur pe Juventus, scor 1-0. Returul va avea loc pe 7 sau 8 august, la Torino.

1.2 milioane de euroeste cota de piață a lui Tătărușanu, potrivit transfermarkt.com. Românul mai are contract cu Lyon până în iulie 2022

Citește mai multe știri despre stranieri:

Bogdan Stancu, de neoprit în Turcia! Gol și pasă de gol în ultimul meci al echipei sale

George Pușcaș, elogiat de antrenor după ultimul meci: „E tânăr şi mai are multe goluri de oferit”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close