INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA

Ciprian Tătărușanu aproape de un transfer fabulos! E dorit de Claudio Ranieri la AS Roma

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 12:22

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a refuzat prelungirea contractului cu francezii de la Nantes și la finalul sezonului s-ar putea întoarce în Serie A, la AS Roma.

Evoluțiile dezamăgitoare ale lui Robin Olsen (29 de ani) din poarta italienilor i-au determinat pe romani să înceapă căutările pentru un înlocuitor. Claudio Ranieri, antrenorul care a insistat pentru aducerea lui Tătărușanu la Nantes în 2017 l-ar fi propus deja conducerii.

Mutarea ar fi una pe placul italienilor, mai ales că românul ar veni liber de contract. Un mare plus ar fi și recomandarea lui Bogdan Lobonț, 41 de ani, actualul antrenor al lui U Cluj, care a evoluat la romani între 2009 și 2018. Fostul portar al naționalei are un cuvânt important de spus la clubul roman, fiind unul dintre liderii vestiarului până la retragere și unul dintre apropiații legendei Francesco Totti.

Salariul n-ar fi nici el o problemă, fiind același cu al lui Olsen, 1,2 milioane de dolari pe sezon. 

Dorit și de Napoli

Revenirea în Serie A s-ar fi putut produce încă din toamnă, când Tătărușanu a fost dorit de Napoli. Italienii își doreau să îl împrumute până în vară, după ce primii doi portari din lot suferiseră accidentări de lungă durată. Nantes a blocat însă mutarea, sperând să-l convingă pe român să prelungească înțelegerea. Napoli s-a reorientat și l-a împrumutat pe Ospina de la Arsenal.

Monitorizat și în perioada FCSB

Nu e prima dată când Tătărușanu intră în vizorul lui AS Roma. Portarul român a fost urmărit de italienii și în perioada petrecută la FCSB. În 2014 însă, când a rămas liber de contract după despărțirea de „roș-albaștri”, Tătă a semnat cu Fiorentina. Cele trei sezoane petrecute la Florența sunt și ele un reper important pentru Roma.

Aflată pe locul 6 în Serie A, la un punct de locul 4, ultimul care duce în grupele UCL, Roma mai are șapte meciuri la dispoziție să urce în top 4. (Detalii AICI) Ultimele șapte șanse pentru portarul suedez. Pe lângă Olsen, Tătărușanu s-ar lupta la Roma pentru postul de titular cu Daniel Fuzato și Antonio Mirante.

27 de meciuria apărat Tătărușanu poarta lui Nantes în acest sezon din Ligue 1

2.500.000 €e cota de piață a lui Tătărușanu, conform transfermarkt.de

Citește și:

Răzvan Marin, sfaturi de aur pentru Ianis Hagi, Man și Cicâldău: „Așa vor ajunge și ei la o echipă mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
7manuel
7manuel  •  13 Aprilie 2019, 19:24
Postat de samertx pe 13 Aprilie 2019, 18:38

Tu te-ai născut ieri, tinere. Auzi, cel mai bun portar după 90, mă apucă râsul. :))

Te apuca rasul pt. ca esti un ignorant. Tatarusanu, asa cum am scris in primul post, a fost titular de drept la toate echipele la care a jucat, si toate au fost de un nivel mai bun, ca sa nu spun mult mai bun fata de cele unde de au jucat Stelea, Lobont (care in paranteza fie spus a fost f.f. mult rezerva) sau mai cine crezi tu c-a fost peste Tataruseanu din '89 pana in prezent. Pricepusi acu'?

samertx
samertx  •  13 Aprilie 2019, 18:38
Postat de 7manuel pe 13 Aprilie 2019, 13:31

Tata, de departe cel mai bun portar roman din '89 incoace! Titular la Steaua, titular la Fiorentina, titular la Nantes, titular in echipa nationala.

Tu te-ai născut ieri, tinere. Auzi, cel mai bun portar după 90, mă apucă râsul. :))

mosvasile
mosvasile  •  13 Aprilie 2019, 16:51

Pentru astia de la GSP se pare ca A.S.Roma e un fel de azil.Pana acum era "primul pe lista"sa-i cumpere "marfa"lui GG!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează