INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE - ANDERLECHT

Răzvan Marin, sfaturi de aur pentru Ianis Hagi, Man și Cicâldău: „Așa vor ajunge și ei la o echipă mare”

Foto: ProShots
Foto: ProShots

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 11:28

Răzvan Marin (22 de ani) a fost eroul lui Standard Liege în derby-ul cu Anderlecht, abandonat în prima repriză la scorul de 2-0. Mijlocașul român a marcat un supergol și are șanse mari să câștige titlul în Belgia înainte de plecarea la Ajax.

Transferat de „lăncieri” în schimbul a 12,5 milioane de euro, Marin le oferă sfaturi prețioase colegilor de la tineret, Ianis Hagi,  Dennis Man și Alexandru Cicâldău, în privința unei eventuale mutări în străinătate.

Răzvan Marin, elogiat în Belgia: „Gol de geniu cu Anderlecht!” » Ce se întâmplă cu superreușita sa și cu meciul abandonat

„Sunt fericit că s-a realizat acest transfer, mi-am dorit să merg la Ajax. Îmi doresc să mă adaptez cât mai bine acolo, sunt sigur că voi fi primit bine. Sunt fericit că multă lume are încredere în mine, în potențialul meu și îmi doresc să nu dezamăgesc. Acum trebuie să muncesc de două ori mai mult.

Cosmin Contra tot timpul îmi spune că voi fi unul dintre liderii generației ce vine din spate. Nu e o presiune. Eu îmi văd de treaba mea. Dau totul pe teren. Cred că Dennis Man, Ianis sau Cicâldău pot face și ei pasul în străinătate. Trebuie să-și gândească foarte bine pașii pe care vor să-i urmeze. Cel mai bine ar fi să o ia pas cu pas, să meargă la o echipă intermediară, cum am făcut eu. E foarte greu să mergi direct la o echipă foarte mare și să joci”, a declarat Răzvan Marin la TV Digi Sport.

„Suporterii au făcut intenționat scandal”

Răzvan Marin a vorbit și despre meciul dintre Standard Liege și Anderlecht oprit în minutul 31 de arbitru, după ce suporterii oaspeților au aruncat cu obiecte pirotehnice în teren. 

„Din păcate suporterii celor de la Anderlecht au început să arunce cu fumigene, petarde și arbitrul a oprit meciul. Marcasem un gol frumos, dar acum nu mai contează. Suntem fericiți că am luat cele 3 puncte. Am impresia că suporterii au făcut-o intenționat. Nu e normal să vezi astfel de lucruri pe un teren de fotbal”, a adăugat Marin. Golul va rămâne însă în statistici, chiar dacă Standard va câștiga la „masa verde”, regulamentul din Belgia fiind diferit de cel din România, unde reușitele se anulează în astfel de cazuri. (Detalii AICI)

Citește și:

Gică Popescu răspunde la o întrebare dificilă » Avea loc Răzvan Marin în echipa Generației de Aur?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Aprilie 2019, 12:02
Postat de ovidiu_3003 pe 13 Aprilie 2019, 15:00

Cicaldau este deja la o echipa foarte mare ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106773433522190
Marcello Kazan  •  13 Aprilie 2019, 20:32
Postat de zagna pe 13 Aprilie 2019, 17:43

Dintre Razvan si cei 3 pomeniti, el este pe locul...4 !

Oamenii care consuma OTRAVA in mod constant, nu traiesc prea mult... Chiar daca e 'printisor', Ianis a dovedit ca e un copil bun si CHIAR ARE TALENT asa ca "shut the *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106773433522190
Marcello Kazan  •  13 Aprilie 2019, 20:27

Te cred si eu ca fanii lui Anderlecht au inebunit dupa acordarea unuia dintre cele mai inexistente penaltiuri pe care le-am putut vedea in viata mea... Indiferent de tara, oamenii vin la stadion sa vada un spectacol sportiv NU INVENTII IRESPONSABILE din partea unui arbitru ORB SI IRESPONSABIL. Spectatorii AU AVUT SUTA LA SUTA DREPTATE PENTRU A SE REVOLTA, prin manifestarea lor aratindu-si DISPRETUL TOTAL pentru un "CIRC" DE CEAMAI PROASTA CALITATE creat de omul care ar fi trebuit sa arbitreze meciul... Razvan Marin ???... Nu stiu... A dat un gol interesant dar trebuie sa vedem cum se va descurca la Ajax, o echipa si un club cu PRETENTII FOARTE MARI... Oricum, din ce am vazut pina acum, NU CRED ca e mai bun decit Man, Cicaldau sau Ianis...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează