STRANIERI  ·  AJAX

Gică Popescu răspunde la o întrebare dificilă » Avea loc Răzvan Marin în echipa Generației de Aur?

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 09:59

Răzvan Marin (22 de ani) a ajuns la Ajax de la Standard Liege în schimbul a 12,5 milioane de euro.

Gică Popescu a fost foarte încântat de mutare și a glumit când a fost întrebat la TV DigiSport dacă mijlocașul central ar fi avut loc în echipa Generației de Aur. „Trebuia să joace în locul meu. Intra când eram accidentat”, a spus, râzând, Popescu, cel care a jucat pe același post cu Marin.

„Baciul” l-a lăudat pe Marin pentru mutarea făcută: „E un transfer care face cinste fotbalului românesc. De mult aşteptam ca un fotbalist important să ajungă la un astfel de club. Această mutare ne face mândri.

E vorba de un titular în echipa României, de un jucător cu o ascensiune frumoasă, lentă, exact cum trebuia. A jucat la o echipă medie din Europa, acum a făcut un pas important. El are potenţial să crească la Ajax şi să ajungă şi mai departe”.

Cum arăta echipa României la victoria cu Argentina, 3-2, din optimile CM 1994: Prunea - Petrescu, D. Prodan, Belodedici, Mihali, Selymes - I. Lupescu, G. Popescu, D. Munteanu - G. Hagi, Dumitrescu

Gică Popescu e convins că Răzvan Marin va avea un viitor frumos în Olanda: „Nu cred că Ajax plătea suma asta pe un jucător dacă nu avea încredere că se integrează de la început. Pentru Olanda e o sumă foarte mare. Cu siguranţă că nu îl va face uitat pe De Jong imediat, că altfel îl lua Barcelona. Răzvan are un potenţial uriaş, sunt convins că se va adapta şi va fi în scurt timp un om important din campionatul Olandei”.

12.500.000 €milioane de euro a plătit Ajax la Standard pentru achiziționarea internaționalului, care e al cincilea român la trupa olandeză, după Chivu, Lobonț, Ogăraru și Mitea

TOP 3 CEI MAI SCUMPI ROMÂNI ALL-TIME

clipboard01

Citește și:

EXCLUSIV Răzvan Marin nu e sigur de EURO! Cum ar putea rămâne Mirel Rădoi fără cel mai bun jucător al României U21

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
cpt.ahab  •  13 Aprilie 2019, 14:07

Asta nu se va putea spune decât după ce Răzvan Marin își va pune ghetele în cui. Deocamdată, el e doar o mare promisiune.

Emilian Albu  •  13 Aprilie 2019, 13:01

Incetati cu prostia aceasta. NU A EXISTAT NICI O GENERATIE DE AUR. Au castigat o olimpiada, un campiont european sau mondial ? Bulgarii lui Stiocicov au castigat o medalie de bronz si sunt generatia de bronz, romanii nu au castigat nimic si sunt GENERATIA DE AUR ? Stiti cine o tine langa cu o asemenea prostie ?

ovidiu_3003  •  13 Aprilie 2019, 10:57

...normal ca era mai bun decat Gh Popescu...

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1