STRANIERI  ·  LYON

Ciprian Tătărușanu, detalii despre pandemia de coronavirus din Franța: „Nu am mai trăit așa ceva” » Ce spune despre fotbal

Luni, 23 Martie, 11:36

Ciprian Tătărușanu (34 de ani) se află în Franța, țară afectată de pandemia de coronavirus și a vorbit despre situația actuală din Europa.

 Portarul celor de la Lyon se află izolat în casă din cauza pandemiei de COVID-19 și a vorbit despre viața sa și despre ce urmează pentru echipa națională a României. 

„Locuiesc lângă Lyon, într-o mică localitate, cum ar fi Snagov pentru București, să spunem. E o zonă exclusiv cu case, aici nici înainte de pandemie nu era prea multă agitație. Pentru comunitatea restrânsă în care trăiesc, lucrurile par aproape la fel ca înainte, doar că poate am o persoană în plus în fața mea când sunt la cumpărături. Ce-i drept, e pentru prima oară când trebuie să rămân în casă pentru o perioadă atât de lungă. Nu am mai trăit așa ceva. 

În linii mari, am aceleași activități pe care le aveam și când stăteam acasă înainte de pandemie. Doar că, acum, la scară mai mare, ca să spun așa. Pentru că nu există alte activități! Împreună cu soția, am grijă de copii, ne jucăm împreună, gătim, ne uităm la filme și petrecem mult timp în grădină. Atunci când copiii dorm, la prânz, am timp și de exerciții fizice”, a declarat Ciprian Tătărușanu pentru site-ul Federației Române de Fotbal.

Ciprian Tătărușanu: „Viața și fotbalul vor fi la fel”

„Nu văd această perioadă ca pe o lecție propriu-zisă. Când va trece acest val și lucrurile vor reveni la normal, nu vom putea să nu ne mai salutăm, să nu ne mai îmbrățișăm sau să nu mai mergem la evenimente cu număr mare de persoane. Ar însemna, pur și simplu, să nu mai trăim! Cred că vom fi mult mai atenți la alimentație și odihnă. Cred că nu se va schimba nimic. Fotbalul și viața vor fi aceleași”, a adăugat portarul.

 „Eu sper ca meciul cu Islanda să se joace în iunie, deși nu va fi ușor. Cu siguranță va fi mai bine pentru noi! În iunie va fi ceva mai cald până și în Islanda O altă amânare nu cred să ne aducă vreun beneficiu” 
Ciprian Tătărușanu

VIDEO » #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă

Citește alte știri despre fotbalul internațional:Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1