INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Un interviu nonconformist! Tătărușanu, altfel decât pe teren » Cum și-a cerut iubita de nevastă și sfatul de aur primit de la Dida

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2021 14:50 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 16:55

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a vorbit pentru Milan TV, în casa lui, despre pasiuni și familie. O discuție relaxată. Printre altele, viitoarea soție a povestit cum l-a anunțat că va deveni prima oară tată. Cei doi se căsătoresc luna viitoare.

Ciprian Tătărușanu, așa cum fanii nu îl știu. Nu portarul lui Milan, ci omul din spatele fotbalistului. Asta a vrut să descopere reportera de la Milan TV. Iar goalkeeperul, 35 de ani, retras de la națională în noiembrie 2020, după cea de-a 73-a selecție, i-a deschis ușa casei sale.

Ciprian Tătărușanu: „Gătesc de două ori pe săptămână. Și fac pâine”

"Am avut o copilărie foarte frumoasă, am un frate mai mare și făceam totul cu el când eram mic. Locuiam într-un bloc unde erau mulți copii și stăteam toată ziua afară, la joacă. Părinții mei trăiesc încă în acel bloc", a povestit Ciprian, care se descrie drept "o persoană pozitivă. Chiar și în clipele mai delicate, încerc să văd partea plină a paharului".

Au intrat în bucătărie, unde erau Antoaneta, viitoarea soție, și Isabel, fetița cea mică, în vârstă de doi ani. Cuplul Tătărușanu mai are doi copii, Sebastian (7 ani) și Matei (6).

Jurnalista italiană a întrebat-o pe Neti cine gătește. "Amândoi! Ciprian face și pâine", a spus ea. "Gătesc rețete de bază, cam de două ori pe săptămână. Deseori, prepar și pâine, pâine adevărată".

Cine face cumpărăturile? "Eu iau doar făina, asta mă interesează pe mine", s-a amuzat portarul.

Cum te-a cerut de soție? "S-a întâmplat în septembrie trecut, când am sosit la Milano", a zis Neti. El a detaliat: "Am fost la națională zece zile, apoi am venit direct aici și am mai stat două săptămâni. O lună departe de ea și de copii. După ce am găsit casa, am plecat la Lyon să-i aduc. Și, la întoarcere, am cerut-o de soție". "Am plâns", și-a amintit ea, dezvăluind că "ne vom căsători în luna mai".

Ciprian Tătărușanu: „Când nu-mi convine ceva, zic imediat, nu tac!”

Tătărușanu a vorbit și despre relația cu coechipierii. "Mă înțeleg bine cu toți, mai ales cu Antonio Donnarumma, pentru că avem aceeași pasiune". A fost întrebat ce sfat a primit de la Dida, fostul mare goalkeeper, campion mondial cu Brazilia și dublu câștigător al Ligii, cu Milan. "Mi-a zis așa: «Tata, Milan nu trebuie să ia gol!». Dida e din 2020 antrenorul portarilor rossoneri.

"Ai schimba ceva la tine?", a fost curioasă jurnalista. "Mă simt foarte bine în pielea mea, nu aș vrea să schimb nimic", a venit răspunsul. "Dar ce nu-i place soției?", a insistat reportera. "Ea spune mereu că am dreptate", a replicat el râzând. "Sigur că nu am dreptate mereu". "Porți ranchiună?", a mai vrut să afle tânăra de la Milan TV. "Nu. Însă, atunci când nu-mi convine ceva, zic imediat, nu tac și las timpul să treacă. Totul se încheie pe loc".

At Home With... Tătărușanu

At Home With... 🏠 In our newest episode of “At home with” we got to know Ciprian Tătăruşanu and his family 🔴⚫️ #SempreMilan

Publicată de AC Milan pe Miercuri, 28 aprilie 2021

Ciprian Tătărușanu își ajută copiii la teme: „Eu sunt cel mai calm”

După antrenamente, Ciprian se duce acasă. "Îmi place să mă joc cu copiii, dar și să-i ajut la teme. Eu sunt cel mai calm și e nevoie de răbdare. Odată terminate lecțiile, începe joaca, inclusiv pe PlayStation. La PlayStation, eu mai mult îi privesc și îi ajut când ei nu găsesc soluții".

Legat de copii, Neti și-a amintit cum l-a anunțat pe jucător că va deveni tată. "El dormea. L-am trezit. «Ciprian, Ciprian! Sunt însărcinată». Cum a reacționat el? «Da? OK»". Au râs amândoi. "Eram confuz, nu știam dacă e vis sau realitate", a explicat Tătă.

O ultimă întrebare: "Va mai veni un copil, al patrulea, aici la Milano?". El a privit-o pe Neti: "Mereu îi spun că încă o surioară ar fi extraordinară pentru ei".

Cum am început fotbalul? Unul dintre prietenii cu care mă jucam la bloc s-a dus la o școală sportivă și l-am urmat toți.

Ce îmi place la Italia? În primul rând, fotbalul, de aceea am venit aici. E o țară frumoasă, unde se trăiește și se mănâncă bine.

Ce simt înaintea unui penalty? E un moment pe care nu-l poți explica. Practic, ține totul de instinct.

Mă uit la seriale, am văzut multe. Cum sunt mereu plecat, cu echipa, în cantonamente... Am urmărit Snowpiercer și aștept noul sezon din Ozark.
- Ciprian Tătărușanu, portar la AC Milan

VIDEO Gică Popescu: „M-a surprins mult retragerea lui Tătărușanu!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Coșmarul accidentărilor continuă la Real Madrid: un titular s-a rupt și ratează tot finalul de sezon

Fanii AS Roma, spectacol înainte de meciul cu Manchester United!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  30 Aprilie 2021, 06:36

Respect Ciprian.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează