INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ciprian Tătăruşanu primeşte veşti bune din partea Fiorentinei pentru anul care urmează

Articol de GSP - Publicat marti, 23 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 decembrie 2014 15:02

Ciprian Tătăruşanu a stat mai mult în umbra portarului titular al Fiorentinei, Norberto Neto, de cînd a ajuns în Italia, însă returul campionatului poate fi total diferit.
Preşedintele onorific al violeţilor, Andrea Della Valle, a dezvăluit într-un interviu pentru Correre dello Sport, preluat de violanews.com, că în cazul în care Neto nu îşi va prelungi contractul, Tătăruşanu îi va lua locul între buturi.

"Am avut o scurtă întîlnire cu Neto, iar pe 2 sau 3 ianuarie urmează să ne întîlnim la Florenţa cu tatăl său. Acela va fi momentul decisiv, dar acum nu sîntem deloc optimişti.

Şi asta mă doare, deoarece eu şi Vincenzo Montella am crezut în el cînd toată lumea ne spunea să-l cedăm. Mă aşteptam la mai multă recunoştinţă din partea lui. Dacă Neto nu îşi va prelungi contractul, Tătăruşanu va deveni titular", a spus Della Valle.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  23 Decembrie 2014, 19:20
Postat de nini53 pe 23 Decembrie 2014, 16:05

,,Sa moara capra vecinului ",ca sa poți fii titular in echipa....?Nu mai bine demonstra ca este el mai bun si atunci era titular...?

el ar fi demonstrat, dar daca nu era mai bun, cum sa arate? sa nu ajunga si pe banca lui pantilimon din primavara, nu la club fireste....

nini53
nini53  •  23 Decembrie 2014, 16:05

,,Sa moara capra vecinului ",ca sa poți fii titular in echipa....?Nu mai bine demonstra ca este el mai bun si atunci era titular...?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează