INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Claude Makélélé merge pe mână lui Bölöni în Belgia: „A făcut lucruri foarte bune acolo! Va lua campionatul”

Makele și Belodedici pozându-se cu un fanFOTO: Guliver/GettyImages
Makele și Belodedici pozându-se cu un fanFOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 11:24

Antwerp, formația pregătită de Ladislau Boloni, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Standard Liege, dar continuă să își impresioneze rivalii din Belgia.

În vârstă de 45 de ani, fostul internațional francez Claude Makélélé, acum antrenor la clubul belgian Eupen, a dat un interviu pentru Het Nieuwsblad. Și a dezvăluit care e favorita lui la titlu în Jupiler League: "Nu cred că Genk va fi campioană. Cine cred eu că va câștiga? Antwerp! Bölöni a făcut foarte multe lucruri bune".

Antwerp ocupă poziția secundă în Belgia, cu 42 de puncte acumulate în 23 de meciuri. Lider e Genk, cu 51 de puncte și un meci mai puțin disputat. Eupen, echipa lui Makelele, este departe de lupta la titlu, pe locul 9.

Vezi și: 

Bölöni, extrem de supărat după duelul cu Răzvan Marin: "Munca noastră a fost călcată în picioare. VAR ia o decizie la 500 de kilometri de teren"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează