INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ETAR - LUDOGORETS

Claudiu Keșeru explică ieșirea nervoasă după golul marcat cu Etar: „Mi-am descărcat energia negativă!”

Keșeru a înscris 115 goluri pentru Ludogorets în 197 de meciuri
Keșeru a înscris 115 goluri pentru Ludogorets în 197 de meciuri

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2020 12:11 / Actualizat duminica, 30 august 2020 13:48

Claudiu Keșeru (33 de ani) și-a eliberat frustrarea că n-a fost titular în meciul de la Veliko Trnovo, câștigat de Ludogorets cu 2-0, și a fost cu greu calmat de colegi. Bucuria ciudată vine și din suferința și frustrările recente.

În șapte meciuri din acest sezon, Claudiu Keșerü nu a fost decât de două ori titular la Ludogoreț. Ultima sa apariție pe banca de rezerve la startul partidei de aseară, de la Veliko Trnovo, probabil că i-a sporit frustrarea, mai ales că venea după decepția eliminării din Champions League. 

A fiert în suc propriu pe margine aproape o oră, dar atacantul român a fost cel care a deblocat tabela în succesul (2-0) cu Etar. Intrat în locul lui Jorginho, a înscris după 22 de minute, cu un șut în cross. Cosmin Moți și Dragoș Grigore au evoluat pe toată durata partidei pentru campioana Bulgariei.

Claudiu Keșeru: „Toți adversarii ne înfruntă ca în Ligă”

A surprins neplăcut însă bucuria furioasă, ciudatul serial de înjurături fără adresă, cu greu potolit de colegii ce l-au înconjurat. „Tricolorul” neconvocat pentru debutul lui Mirel Rădoi în Liga Națiunilor a explicat criza de nervi în sportal.bg: „În general, orice meci e dificil, fiecare echipă dă împotriva noastră tot ce are mai bun. Pentru adversari, duelurile cu noi sunt de Liga Campionilor și trebuie să fim mereu concentrați. 

Etar s-a apărat bine și a dovedit multă ambiție. Am avut multă energie negativă, dar am reușit să marchez. Nu vreau să comentez reacția, dar e bine că dorința mea s-a reflectat pe tabelă. Când ai mingea, nu ți-e frică sau cauți mereu să te demarci, și ceilalți capătă încredere. Eu simt că fac asta și astfel e mult mai ușor dacă ne bazăm unul pe calălalt în teren”.

Cum am mai spus, în ciuda accidentării la genunchi și a carantinei, dorința nu m-a părăsit deloc. Două meciuri, două goluri, acestea sunt realizări individuale, dar victoria echipei e mai importantă - Claudiu Keșerü, atacant Ludogoreț

Golul marcat de Keșeru cu Etar

România - Irlanda de Nord, 4 septembrie, match preview

Mai multe știri despre stranieri:

VIDEO A oferit un assist senzațional, a fost schimbat la pauză și criticat de antrenor! Seară confuză pentru Alex Mitriță în MLS

„Hagi a revenit pe poziția decarului și s-a simțit” » Ce notă a luat Ianis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gintonic
gintonic  •  01 Septembrie 2020, 11:03

Mare om, mare caracter!... eu personal nu as dori sa-l mai vad la nationala. El vesnic rateaza din 3-4 metri, dupa care isi trage de sort si... scrasneste din dinti, injurand! Sunt satul de ipostazele astea cu domnul Keseru !!... probabil si bulgarii! ... oare antrenorii lui nu doresc sa aiba rezultate mai bune si tin aiurea pe tusa un jucator bun in detrimentul altuia mai slab?... ma indoiesc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează