INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC NANTES

Claudiu Keşeru ratează şi debutul sezonului viitor: "Abia peste trei luni încep pregătirile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Atacantul român împrumutat în acest an de Nantes la FC Tours, Claudiu Keşeru, care la finalul lunii aprilie a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul stâng, a declarat că va fi din nou apt de joc abia în toamnă.

"În prezent, sunt acasă, la Oradea, şi sunt obligat la repaus total. Abia peste trei luni voi putea să încep un program special de antrenamente. Mă confrunt cu o accidentare serioasă şi trebuie să am mare grijă la modul în care va decurge recuperarea. Dacă totul va fi bine, doctorii mi-au spus că pot juca din nou în noiembrie, deşi eu sper să fiu pe teren încă din luna octombrie", a spus fostul internaţional român de tineret.

Keşeru (22 de ani) s-a accidentat în partida de campionat cu Guingamp, într-un moment în care echipa sa, FC Tours, pentru care a marcat 6 goluri în 12 meciuri, se afla în lupta pentru promovarea în Ligue 1.

Atacantul, al cărui împrumut la divizionara secundă franceză expiră la finalul acestei luni, a spus că se va întoarce la Nantes pentru a clarifica situaţia sa împreună cu noul antrenor al clubului, care la finalul sezonului a retrogradat din Ligue 1: "Împrumutul meu expiră pe data de 31 iunie, iar în iulie voi pleca în Franţa şi atunci voi purta o discuţie cu oficialii lui Nantes pentru a lămuri viitorul meu. Dată fiind situaţia de faţă, îmi este greu să fac prea multe calcule".

Fostul atacant al lui FC Bihor a vorbit şi despre experienţa pe care a trăit-o anul acesta în Ligue 2: "Când am ajuns la Tours, echipa era pe locul 10 în campionat, iar apoi a urmat o serie de victorii foarte frumoasă. Am regretat enorm că m-am accidentat exact atunci când eram în lupta pentru promovare. Am suferit mult deoarce am pus foarte mult suflet la FC Tours, unde am avut parte de o experienţă umană deosebită".

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează