INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Clubul lui George Pușcaș, vândut pe 10 euro » Afacerea care promite că va duce echipa în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 18:13

Maurizio Zamparini, controversatul om din spatele lui Palermo, a anunțat cedarea clubului în schimbul unei sume simbolice, de 10 euro. George Pușcaș va avea patroni londonezi. 

"După lungi căutări am reușit să găsim un partener capabil să continue munca pe care am început-o aici. Am găsit pe cineva cu o putere financiară superioară și care își propune obiective mult mai înalte.

Echipa și compania care deține brandul Palermo, Medal, au fost cedate pe o sumă simbolică, 10 euro. Investitorii au asigurat că vor achita datoriile de aproape 23 de milioane de euro pe care le are clubul.

Noii patroni sunt londonezi și vor demara și un proiect de construiere a unui nou stadion. Toate autoritățile locale le vor veni în sprijin", a fost anunțul făcut de Zamparini în Gazzetta dello Sport. 

  • George Pușcaș a fost cumpărat de Palermo de la Inter în această vară. Divizionara secundă a plătit 3,3 milioane de euro.
  • Palermo este lider în acest moment în Serie B, cu 26 de puncte, 3 mai multe decât principalele contracandidate la promovare.

Vezi și:

Tătărușanu a primit cea mai mare notă deși a jucat doar 50 de minute! Căpitanul lui Nantes a răbufnit în presă după meci: "A râs de noi!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează