INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Concurență pentru Rapid! Mircea și Răzvan Lucescu ar putea lucra împreună la o echipă care se bate pentru câștigarea campionatului

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 13:06

Răzvan Lucescu este tot mai aproape de a câștiga titlul în Grecia cu PAOK Salonic și ar putea lucra alături de tatăl său, Mircea Lucescu, care este dorit și de Rapid.

Ziarul elen Live Sport publică pe prima pagină o informație potrivit căreia Mircea Lucescu ar putea fi numit consilier al liderului din Grecia. Acesta ar urmă să ajute la conducerea echipei, fără să implice în munca fiului său, Răzvan Lucescu.

pagina 

Mircea Lucescu, 73 de ani, este liber de contract după ce și-a reziliat de comun acord contractul cu naționala Turciei. De-a lungul carierei, Mircea Lucescu a antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Șahtior și Zenit.

După 20 de meciuri, PAOK este lider, cu 54 de puncte, fiind neînvinsă. Echipa lui Răzvan Lucescu are 9 puncte avans față de locul 2, Olympiakos.

Citește și:

Se întorc granzii în Grant » Rapid trage de Mircea Lucescu! Toate detaliile unei reveniri fabuloase, alături de George Copos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kunta.kinte
kunta.kinte  •  14 Februarie 2019, 17:42

Dar pe Besiktas de ce nu-i mentionezi nea autorule?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează