INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

Confirmări de la Ajax » Erik ten Hag: „Răzvan Marin m-a uimit când l-am văzut. E pe radarul nostru. Hahaha!” :D

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 16:14

Erik ten Hag a vorbit la conferința de azi despre Răzvan Marin (22 de ani): „E un fotbalist dinamic, care conectează jocul”.

Totul se confirmă pas cu pas la transferul lui Răzvan Marin. După ce Aad de Mos, mare antrenor batav, și-a imaginat deja că „ Ajax îl va vinde pe român de trei ori mai scump”, Michel Preud'homme, tehnicianul lui Standard, a vorbit despre tranzacția belgiano-olandeză: „Cei de la Ajax sunt foarte impresionați. Nu cred că tranzacția mai poate pica”.

Azi, la conferința de presă, omul de pe banca „lăncierilor” parcă de-abia aștepta să fie întrebat de „tricolor”. A râs. „Nu voi nega că Răzvan Marin e pe radarul nostru. Hahaha”, a fost prima reacție a lui Erik ten Hag.

A detaliat: „M-a uimit când l-am văzut în dubla noastră confruntare din Ligă, la începutul sezonului. Apoi, am început să-l urmărim. Noi, antrenorii, și scouterii”.

Pentru Ten Hag, „Marin e un fotbalist dinamic, care conectează jocul. Dinamizează pasele, și scurte, și lungi. Și poate fi foarte bun la închidere”.
Nu le-a spus jurnaliștilor olandezi și ziua în care Răzvan va semna cu alb-roșii: „Când vom avea un jucător nou, vom anunța”. 

14milioane de euro va plăti Ajax pentru Răzvan Marin, susține La Dernière Heure: 12 milioane sumă fixă și două milioane bonusuri

 Citește și:

Ultima picătură! Harry Kane amenință că scoate de pe teren naționala Angliei la primul atac rasist: „E îngrozitor!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  29 Martie 2019, 17:41

Sa dea Dumnezeu sa fie asa de bun cum zic ei. Din ce-am vazut la nationala nu mi s-a parut asa extraordinar. Sper sa ma insel si sa aiba ei dreptate; sa nu fie doar o spalare de bani cum a fost cu Stanciu.

q2016
q2016  •  29 Martie 2019, 17:03

Sper sa nu-si bata joc de el Ajax si sa-l fluture prin presa doar ca sa iasa bine vreo alta negociere. L-ar distruge mental pe Razvan...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează