INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DAMAC FC

Budescu, dărâmat în Arabia Saudită: „E amărât, stă singur într-o cameră. Nu-i place!”

Vivi Răchită, un apropiat al lui Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv), a dezvăluit o discuție purtată recent cu jucătorul lui Damac FC (Arabia Saudită).
Vivi Răchită, un apropiat al lui Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv), a dezvăluit o discuție purtată recent cu jucătorul lui Damac FC (Arabia Saudită).

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 12:32 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 12:40

Vivi Răchită, un apropiat al lui Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv), a dezvăluit o discuție purtată recent cu jucătorul lui Damac FC (Arabia Saudită).

„Era amărât, stă într-o camera pe-acolo, singur. Lui îi place cu lume multă, să se simtă bine. I-am transmis să lase tot deoparte, că până în vară nu mai e mult, iar de-atunci să vadă ce va face. Am văzut rezumatul primului său meci, a fost implicat în multe faze de atac, dar, din păcate, n-are cu cine”, a declarat Răchită la ProX.

Budescu revine la FCSB sau la Petrolul

Budescu nu ia în calcul să joace multă vreme în Arabia Saudită, indiferent de deznodământul pe care-l va avea sezonul pentru Damac, echipă amenințată cu retrogradarea. Becali a anunțat că are deja un acord verbal cu atacantul pentru revenirea lui la FCSB. 

Sunt șanse și mai mari ca „Budi" să se întoarcă la Petrolul după experiența arabă, dacă „lupii galbeni" vor obține promovarea în prima ligă la capătul acestui sezon. El a mai evoluat pentru Petrolul din 2005 până în 2011, când l-a cumpărat Astra, și a mărturisit des că a rămas un fan al ploieștenilor. La FCSB a jucat în sezonul 2017-2018: 27 de meciuri și 9 goluri. Cu el în componență, echipa lui Becali a ratat câștigarea titlului spre finalul stagiunii, din cauza unui eșec la Iași, 0-1 cu Poli. Campioană a devenit CFR.

Război total între Budescu și Astra » Proces pentru 720.000 de dolari!

A părut că Budescu a plecat de la Astra ca urmare a unui acord cu conducerea. Realitatea e că fotbalistul păstrează deschis un litigiu în care cere trei salarii restante, iar clubul îl forțează să achite singur o despăgubire imensă.

Astra mai deschide un front în instanțele de judecată. Adversarul nou: Constantin Budescu. Jucătorul tocmai a plecat de la Giurgiu în Arabia Saudită, la Damac, o formație care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Budescu primește 600.000 de euro ca să joace timp de patru luni în Arabia, o destinație care i-a convenit, în condițiile acestea - detalii, pe larg, AICI.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în Serie A: „Canibalul a făcut a 78-a victimă”

Regulă nouă pentru echipele din Anglia » Manchester City și Chelsea sunt obligate să stea 10 zile în carantină

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  23 Februarie 2021, 15:11

Adevărul este că afară nu ești vedetă ” ca acasă și dacă nu ești zmeu din primele momente ești trecut pe linie moartă . De bine ,de rău ,acasă mai dai din coate și prinzi un loc călduț la vreo echipă . Cam toate vedetele” plecate afară puțini au șansă de afirmare dovedind din nou dacă mai este cazul de valoarea jucătorilor cât a și campionatului nostru .

309589513244229
Traian Leuca  •  23 Februarie 2021, 13:42

Budescu ,un exemplu clasic de " brânză bună în burduf de câine"!!! Un talent pierdut în lucruri mici ,un caracter dificil,care n-a putut fi modelat (din multiple motive)de antrenorii cu care a colaborat. La ora actuală este cam "pa" din punct de vedere fotbalistic.

1735457746481229
Alexandru Nica  •  23 Februarie 2021, 13:39

Sărăcuțul, s-a dus forțat acolo, pe 2000 de lei pe lună, lucrează în condiții grele, forează la 300 de metri sub pământ. Talentul ligii “Întâi”, nu dă el goluri din corner la antrenamente?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează