INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Regulă nouă pentru echipele din Anglia » Manchester City și Chelsea sunt obligate să stea 10 zile în carantină

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 11:04 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 11:23

Jucătorii și stafful echipelor din Premier League vor intra la izolare după ce se întorc din călătorii pe continent. După Chelsea, și Manchester City se va supune la revenirea din Budapesta.

  • Atletico Madrid - Chelsea, turul din „optimile” Champions League se joacă azi, de la 22:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi 1, Telekom 1 și Look Plus
  • Borussia Mönchengladbach - Manchester City se joacă miercuri de la 22:00. Partida din turul optimilor UEFA Champions League va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 2, DigiSport 2 și LookSport

Restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii COVID-19 dau mari bătăi de cap englezilor. După ce, din cauza noii tulpini și a interdicțiilor de zbor către Spania, Germania și Portugalia, UEFA a fost obligată să mute meciuri pe teren neutru, acum echipele din Premier au de respectat o nouă regulă.

Obligatoriu, jucătorii și stafful tehnic intră 10 zile în carantină după deplasări pe continent! Măsura nu s-a aplicat și săptămâna trecută, la primele meciuri din Champions și Europa League.

Manchester City a avut deja 5 jucători bolnavi de COVID-19

Concret, așa cum cei de la Chelsea se vor izola la întoarcerea de la București, după „optimea" cu Atlético, la fel vor proceda elevii lui Guardiola, care mâine seară vor juca la Budapesta, împotriva Borussiei Mönchengladbach. 

„Cetățenii" au fost deja afectați serios de infecția cu coronavirus în ianuarie, 5 jucători fiind depistați pozitiv: Ederson, Ferran Torres, Doyle, Gabriel Jesus și Walker.

Jucătorii din Premier League se imunizează împotriva coronavirusului

Autoritățile și oficialii federației vor să evite apariția unor noi focare, după ce la ultimele teste doar două cazuri au mai fost anunțate în Premier la începutul săptămânii. Cel mai mic bilanț stagional. 

18 victoriila rând are Man. City în toate competițiile. În Ligă, a reușit cinci în ultimele șase jocuri, ultimul eșec fiind cu Lyon (1-3) la Lisabona, în Final 8

VIDEO Imagini tari de la antrenamentele lui Manchester City

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jucătorul lui Real Madrid cu o poveste îngrozitoare: „Doctorul mi-a zis că mi-ar putea amputa piciorul”

Eusebio Di Francesco, demis de Cagliari! Cine este noul antrenor al lui Răzvan Marin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează