INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

UPDATE Eusebio Di Francesco, demis de Cagliari! Cine este noul antrenor al lui Răzvan Marin

Leonardo Semplici // foto: Twitter @ CagliariCalcio
Leonardo Semplici // foto: Twitter @ CagliariCalcio

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 22:25 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 23:57

Cagliari, echipa la care evoluează Răzvan Marin (24 de ani), s-a despărțit de antrenorul Eusebio Di Francesco (51), precum și de ceilalți membri ai staffului tehnic.

UPDATE 22:25 - Leonardo Semplici, noul antrenor al lui Cagliari

Noul antrenor al lui Cagliari este Leonardo Semplici. Italianul în vârstă de 53 de ani a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate, până pe 30 iunie 2022. „Secund” va fi Andrea Consumi, Yuri Fabbrizzi preparator fizic, iar Rossano Casoni și Alessio Rubicini vor completa stafful, ca asistenți. 

Ultima dată, Semplici a antrenat-o pe Spal, între decembrie 2014 și februarie 2020. Alături de Spal, noul antrenor al lui Răzvan Marin a promovat în Serie A. 

Știrea inițială 

Parcursul dezastruos din acest sezon de Serie A i-a fost fatal lui Eusebio Di Francesco. Italianul a fost demis de Cagliari, împreună cu „secunzii” Francesco Calzona, Stefano Romano și Giancarlo Marini, preparatorul fizic Nicandro Vizoco și psihologul Gianmaria Palumbo.

„Clubul le mulțumește tuturor pentru contribuția lor, realizată cu un angajament și un profesionalism deosebit”, se arată pe siteul „insularilor”. Într-un alt anunț, Cagliari a comunicat că Stefano Capozucca a fost numit director sportiv.

Răzvan Marin, titular cert la Cagliari cu Di Francesco

Di Francesco o lasă pe Cagliari pe locul 18, primul retrogradabil, cu doar 15 puncte acumulate în 23 de meciuri. Di Francesco a fost cel care a insistat pentru transferul lui Răzvan Marin în vară, iar sub comanda italianului mijlocașul român a devenit titular incontestabil.

24 goluria înscris Cagliari în acest sezon de Serie A, în 23 de meciuri. La capitolul goluri primite echipa lui Răzvan Marin stă rău, cu 41 de goluri încasate

1 gol și 2 pase decisiveare Răzvan Marin în acest sezon de Serie A, în 23 de meciuri

VIDEO. Rezumatul meciului Cagliari - Torino 0-1

Citește mai multe știri din Serie A:

Valentin Mihăilă, apreciat în Gazzetta dello Sport: „Are ritm și este mobil, arată caracter” » Dennis Man, criticat: „Încă brut și nesigur pentru Serie A”

VIDEO Romelu Lukaku, mesaj obscen către Zlatan Ibrahimovic? Ce a strigat belgianul după golul cu AC Milan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Februarie 2021, 20:15

Incepe o noua drama a fotbalului romanesc!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează