CAMPIONATE  ·  ITALIA

VIDEO Romelu Lukaku, mesaj obscen către Zlatan Ibrahimovic? Ce a strigat belgianul după golul cu AC Milan

Romelu Lukaku, după golul din AC Milan - Inter 0-3 // foto: captură @ Telekom Sport +9 FOTO
Romelu Lukaku, după golul din AC Milan - Inter 0-3 // foto: captură @ Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 18:32 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 20:14

Romelu Lukaku (27 de ani) a marcat în derby-ul AC Milan - Inter, câștigat de echipa sa cu 3-0, și a avut un mesaj indirect pentru Zlatan Ibrahimovic (39).

Derby della Madonnina a fost câștigat clar de Inter, scor 3-0. Un mare merit în obținerea acestui rezultat îl are Romelu Lukaku, care a oferit o pasă de gol și a marcat o dată.

Romelu Lukaku, izbucnire după golul din AC Milan - Inter

Imediat după golul său, care a stabilit scorul final, 3-0, Lukaku a gesticulat violent și a strigat „Eu sunt cel mai bun, eu, eu! Ți-am zis, în p*** mea”. Cel mai probabil, un mesaj către Zlatan Ibrahmovic, rivalul său din atacul lui AC Milan.

Istoricul conflictului Zlatan Ibrahimovic - Romelu Lukaku

Cei doi s-au contrat violent la ultimul meci între AC Milan și Inter (1-2), disputat la finalul lunii ianuarie, în Cupa Italiei. Lukaku și Ibrahimovic s-au împuns cap în cap pe teren, iar conflictul a continuat și pe tunel, unde Zlatan l-a provocat pe belgian: „Du-te la ritualurile tale voodoo de r***t, măgărușule!”. Lukaku a fost auzit urlând către Zlatan: „Ești o târfă, să te f*t pe tine și pe nevasta-ta!”.

Iar în urmă cu un an, după un meci între AC Milan și Inter, câștigat de nerrazurri cu 4-2, Lukaku a scris că „Există un nou rege în oraș acum”. Semn că vremea lui Zlatan ar fi apus. Ibrahimovic  a replicat în luna octombrie, după o „dublă” într-un alt derby, câștigat de AC Milan, cu 2-1. „Milano nu a avut niciodată un rege. Milano are un Dumnezeu”.

VIDEO. Rezumatul meciului AC Milan - Inter 0-3

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (12)
remarque  •  22 Februarie 2021, 11:40

e foarte bun Lukaku, dar pana ajunge la cariera si realizarile lui Zlatan mai are de mancat fasole. Zlatan putea sa fie cel mai mare fotbalist al perioadei in care a jucat, daca nu era o fire conflictuala. In orice caz, pe la toate echipele si in toate campionatele in care a jucat, s-a impus ca lider si vedeta. O mare personalitate a fotbalului modern chiar daca unora le place iar altora nu.

valu4ever  •  22 Februarie 2021, 08:00

Pe lumea ailalta!

tarzanescu7  •  22 Februarie 2021, 00:46

Astia doi se merita unul pe altul.

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1