INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Efectul Mbappe! Barcelona calcă strâmb și în La Liga » Doar egal acasă cu Cadiz, într-un meci cu 81% posesie!

Barcelona - Cadiz 1-1 // foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Barcelona - Cadiz 1-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 16:56 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 17:38

Barcelona a remizat cu Cadiz, scor 1-1, în etapa 24 din La Liga.

Catalanii nu și-au revenit după înfrângerea zdrobitoare din Liga Campionilor, 1-4 cu PSG. Cu o victorie astăzi, Barcelona s-ar fi apropiat la 6 puncte de liderul Atletico Madrid, însă echipa blaugrana a ratat victoria în ultimele minute ale meciului.

Lionel Messi, gol într-un meci istoric

Lionel Messi a marcat golul gazdelor în minutul 32, din penalty, după ce Pedri a fost faultat de Iza în careul lui Cadiz. Căpitanul Barcelonei a executat fără emoții la meciul 506 pentru Barcelona în La Liga, record all-time, doborât chiar astăzi! Xavi Hernandez se afla la egalitate cu Messi până la acest meci, ambii cu 505 meciuri în tricoul Barcelonei în La Liga. 

+5 FOTO

Barcelona a ținut excelent de balon, dar posesia a fost sterilă. Gazdele au expediat nu mai puțin de 21 de șuturi spre poarta adversă, dar nu au reușit să mai înscrie până la final. Iar irosirea acelor ocazii i-a costat scump.

Cadiz a primit penalty în minutul 88, la un fault al lui Lenglet, iar Aleix Fernandez a marcat. Cadiz a plecat astfel cu un punct de pe „Camp Nou” și ajunge la 25 de puncte în acest sezon, 4 peste Elche, echipa de pe primul loc retrogradabil.

+5 FOTO

Barcelona rămâne pe locul 3, cu 47 de puncte adunate în 23 de meciuri. Liderul Atletico are un avantaj de 8 puncte față de catalani, iar Real Madrid, ocupanta locului secund, este la 5 puncte în față. Totuși, echipa blanco are un meci în plus față de Barcelona.

81,1%a fost posesia Barcelonei cu Cadiz, în timp ce raportul șuturilor a fost 21-3

Clasament La Liga: Barcelona, mult sub Atletico

Mai multe știri din fotbalul internațional:

PARMA - UDINESE 2-2 » Parma ratează victoria după un avantaj de două goluri la pauză! Cum s-au descurcat Mihăilă și Man

SIVASSPOR - KAYSERISPOR 2-0 » Echipa lui Dan Petrescu, învinsă la Sivas

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează