INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce note au primit Valentin Mihăilă și Dennis Man după egalul Parmei cu Udinese: „S-a văzut puțin” / „Câteva acțiuni interesante”

Valentin Mihăilă (dreapta), în Parma - Udinese 2-2 // foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Valentin Mihăilă (dreapta), în Parma - Udinese 2-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 16:01 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 20:15

Parma a obținut un punct din duelul cu Udinese, scor 2-2. Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost titular la galben-albaștri, în timp ce Dennis Man (22 de ani) a prins ultimele 25 de minute ale meciului.

În premieră titular în Serie A pentru Parma, Mihăilă a avut o primă repriză bună, în care a obținut penalty-ul din care emilianii au făcut 2-0 și a trecut în două rânduri pe lângă gol. Prestația sa din a doua repriză a fost mai ștearsă, iar în minutul 79 internaționalul român de tineret a fost înlocuit.

Dennis Man, în schimb, a început meciul ca rezervă, dar a prins puțin mai mult de 25 de minute pe teren, după ce antrenorul Roberto D'Aversa l-a aruncat în luptă în minutul 67. Arădeanul a fost mai implicat în joc decât în precedentele partide în tricoul „cruciaților”, dar nu a reușit să influențeze rezultatul final.

Cum i-a notat presa din Italia pe Man și Mihăilă

Ca atare, publicațiile din Italia i-au oferit note mai mari lui Valentin Mihăilă față de cele primite de Man. 6,5 este calificativul primit de Mihăilă din partea Calcionews24, Sky Sports Italia și Parmatoday. „Câteva acțiuni interesante, una dintre ele finalizată cu penalty, deoarece a fost faultat de Becao. Apoi alte lucruri bune”, au notat cei de la Parmatoday.

Cele trei publicații nu au căzut de acord și în privința notelor atribuite lui Dennis Man. Arădeanul a primit 5,5 în Calcionews, 6 în Sky Sports și 5 în Parmatoday.

„Introdus pe teren să o țină pe Parma în avantaj, s-a văzut puțin. A jucat câteva mingi, dar de puține ori corect”, a scris site-ul de casă al emilianilor.

+5 FOTO

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Udinese 2-2

Mai multe știri despre stranieri: 

Rangers - Dundee United, liveSCORE de la 17:00 » Ianis Hagi, titular

VIDEO Gicu Grozav, hat-trick de senzație în Ungaria! A fost introdus în minutul 55 și a răpus-o pe MOL Fehervar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
silvio...
silvio...  •  22 Februarie 2021, 11:23
Postat de observator_federal pe 21 Februarie 2021, 21:29

Băi Mitriță joacă acolo unde a cerut (a vrut) el să joace, și joacă foarte bine. Apropo, el a jucat și în Italia cu ceva vreme în urmă, și a confirmat peste tot unde a jucat fotbal. Chiar este un fotbalist de clasă incontestabilă, și doar faptul că ești fecesebist explică sistemul răsturnat de valori (fotbalistice și colaterale fotbalului) din capul tău. Așteptăm deci să facă și Man un joc mare la Parma, că și are atuuri să ajungă titular...

"fotbalist de clasa incontestabila" :))))))))). Mitrita a cerut sa joace unde ii e lui mai usor sa dribleze jaloane, nu fundasi. In Italia are 1 gol marcat in Serie A, si un gol in Serie B. A confirmat in Italia, unde a fost rezerva mai tot timpul? Ireal, modul in care vezi tu fotbalul, si te crezi si 'obiectiv'... waishamar.. la voi a iesit Olguta primar, deci nimic nu ma mai mira din capacitatea voastra de a gandi.

observator_federal
observator_federal  •  21 Februarie 2021, 21:29
Postat de silvio... pe 21 Februarie 2021, 20:13

Mitriță fotbalist? :))))). Atunci de ce nu joaca prin Europa? Macar prin Cehia, asa cum o face Stanciu la campioana Slavia Praga. Andrei Ivan teapa, Vatajelu teapa, de Baluta mai stie cineva ceva? Repet, Man v-a dat 6 (SASE) goluri in 10 meciuri! Mihaila ce a facut? Cu el in teren, v-au eliminat amatorii din Georgia :)))). Tu esti atat de prost si frustrat, incat te rogi in timpul meciului ca Man sa nu cumva dea gol sau sa iasa in evidenta in asa fel incat sa-l eclipseze pe Mihaila. Da, asta esti tu, 'observatorul' :)). Vedem peste un an, cine unde a ajuns si a confirmat. Pe atunci, pun pariu ca vei fi uitat ce ai zis de Man.

Băi Mitriță joacă acolo unde a cerut (a vrut) el să joace, și joacă foarte bine. Apropo, el a jucat și în Italia cu ceva vreme în urmă, și a confirmat peste tot unde a jucat fotbal. Chiar este un fotbalist de clasă incontestabilă, și doar faptul că ești fecesebist explică sistemul răsturnat de valori (fotbalistice și colaterale fotbalului) din capul tău. Așteptăm deci să facă și Man un joc mare la Parma, că și are atuuri să ajungă titular...

emil_ingura
emil_ingura  •  21 Februarie 2021, 21:01
Postat de emil_ingura pe 21 Februarie 2021, 20:52

Ok. Ii vede antrenorul. Pe Wesley il vedea Porumboiu, nu antrenorul, seara, in crasma lui, cum rascheta o naveta de bere(exagerat, dar se facea paleta). Iar in meciuri rupea stilul. Stanciu la Anderlecht incepuse foarte bine. Jucase bine la Steaua si prinsese un momentum care l-a ajutat sa continue si in primul sezon la Anderlecht. Deci baiatu' a demonstrat ca nu e ***. Cu cifre, cu goluri, cu pase de gol. Nu cu vorbe si parerea specialistilor. Bun. Cum s-a schimbat antrenorul, cum n-a mai jucat. Mi-e greu sa cred ca un jucator care e pe val, brusc si dintr-odata nu mai joaca nimic si este lasat pe banca. Deci, parerea mea este ca prea le dam in cap alor nostri. Ok. Sunt si cazuri de indolenti care s-au vazut cu lovele in cont si ii doare la patina de fotbal. Sigur. Dar nu cred ca era cazul lui Stanciu sau al lui Chiriches la momentul respectiv. Acum, da, poate s-au uzat, nu mai sunt la apogeu, e alta discutie. Dar atunci, la momentul respectiv cred ca durerea la coccis a antrenorilor, toanele acestora, fixismele au dus la indepartarea lor. Gen ce a facut Petrescu Dan cu Pascanu, Ionita si altii. Jucatori buni, nu exceptionali, cu potential care au fost trasi pe dreapta. Si aici nu vorbesc de *** lu' Gigic. Ala care ii umileste pe unii in favoarea altora. Nu. Spun de cluburi care au o abordare cat de cat profesionista a fenomenului.

Sa luam exemplul lui Mihaila. E deja de 6 luni acolo. Cred ca s-a adaptat. Talentat este. A jucat in aceste 6 luni si se vede ca are calitate. De ce sa incepi cu el din minutul 76 ca mai apoi sa spui ca ai nevoie de jucatori care stiu campionatul ca sa rezolve meciurile? Il lasam pe Man pentru ca acolo e alta mancare de peste. E un colectiv nou, o cultura fotbalistica diferita, alt antrenor, alt obiectiv, alti adversari, abia a ajuns acolo. E posibil sa fie mai lesinat din cauza celor enumerate mai sus. Nu sunt astea scuze, dar poate fi o cauza. Nu cunoastem. Dar Mihaila ce a facut gresit? A intrat si-a facut treaba si aia e. Mai tineti mine cazul lui Dayro Moreno de la Steaua? Baiatul era varf de meserie. Venise Lacatus antrenor si tot se scremea sa-l faca pe baiat sa joace aripa, gen ce joaca Man sau Coman. Sau mijlocas la creatie. Evident ca nu juca ala nimic. Cand l-au bagat varf cu Galatasay in preliminarii Champions League, le-a dat turcilor cu terenul in cap. Sunt de-acord ca nu e vina antrenorilor intotdeauna ca nu dau randament jucatorii, dar mai sunt si cazuri, nu multe, in care antrenorii, chiar de la echipe mari, mai au si mofturi, impresii si figuri. Pe Baluta de ce l-au cumparat ca sa nu joace deloc? Adica aia sunt amatori ca Gigic si au luat pe unu' asa pe urs? Nu cred, s-au interesat catusi de putin despre el si au dat banii. Deci au fost multumiti de cum se prezinta marfa. Mai apoi nu a mai jucat deloc. Aici se rupe filmul. Cred ca mai sunt si grupulete.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează