INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Continuă coșmarul pentru Pușcaș: 216 zile fără gol, scos la pauză, nota 4 + Criticat de antrenor!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 10:44 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 11:12

George Pușcaș, 25 de ani, nu a mai înscris de 22 de meciuri la Reading. „Am fost foarte supărat la pauză, nemulțumit de pasivitatea și automulțumirea pe care le aveam”, s-a plâns antrenorul Paunovici, care l-a înlocuit pe „tricolor” după prima repriză din meciul cu Birmingham City, scor 2-1.

Selecționerul Rădoi continuă să-l cheme la lot pe George Pușcaș, dar atacantul trece printr-o perioadă neagră la echipa de club.

George Pușcaș nu a mai marcat din 5 aprilie

Titular la Reading, în deplasarea cu Birmingham City, George a fost schimbat la pauză (când alb-albaștrii erau conduși, 0-1) cu un puști de 18 ani, Jahmari Clarke, care a marcat două goluri, esențiale la victoria cu 2-1.

Încă un meci în care „tricolorul" nu a marcat. Din 5 aprilie 2021, de la 3-1 cu Derby County, nu a mai înscris în Championship. De 7 luni și 22 de partide! Sezonul precedent, el punctase de două ori în primele 9 etape și a avut în total 4 în 21 de întâlniri (a pierdut trei luni din cauza accidentării). 

În 2021-2022, nu a găsit plasa în 17 runde. Are o singură reușită în actuala stagiune, un assist la 3-1 cu Peterbourough, pe 14 septembrie.

Ar fi trebuit să fie mult mai puternic la minge. Prea mult timp pierdut plângându-se arbitrului fără niciun rezultat. Scos la pauză - Berkshire Live, cotidian din Reading

Veljko Paunovic: „Mi se părea că nu vrem să învingem"

După un meci câștigat de Reading, site-ul local Berkshire Live i-a dat 4, singurul cu această notă. Cea mai mare a fost primită de Clarke. 9!

Și antrenorul Veljko Paunovic a îndreptat criticile spre el, chiar dacă nu l-a numit. „Am fost foarte supărat, nemulțumit de pasivitatea și automulțumirea pe care le aveam", a declarat sârbul. „La pauză, le-am cerut băieților implicare, să dea totul. Mi se părea că nu jucăm să câștigăm, că nu vrem să învingem. Când asta s-a schimbat, când atitudinea a fost alta, am jucat bine. Aceasta e calea spre victorii".

216zile au trecut de când George Pușcaș nu a mai înscris la Reading în Championship

Citește și alte știri despre stranieri: 

Ianis Hagi, analizat de o legendă: „Dacă avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Chiar îmi pare rău de el”

Antrenorul lui Dennis Man lămurește situația românului: „Niciodată nu voi recompensa atitudinea greșită!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  07 Noiembrie 2021, 12:04
Postat de Marcel Popa pe 07 Noiembrie 2021, 11:50

Păcat de el ,ca atâta poate, la numai 25 de ani.La Radoi esti bun si dacă ești ieșit din forma.Națională făcută din jucătorii din ligi inferioare.

Intre Alibec-Puscas-Keseru si orice alt varf nu e nicio diferenta. Sunt la fel de slabi toti.

853246084756615
Marcel Popa  •  07 Noiembrie 2021, 11:50

Păcat de el ,ca atâta poate, la numai 25 de ani.La Radoi esti bun si dacă ești ieșit din forma.Națională făcută din jucătorii din ligi inferioare.

sibelius
sibelius  •  07 Noiembrie 2021, 11:36

Puscas, acest Alibec mai tanar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează