INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu, disperat după ce un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19 » Cum l-au umilit medicii pe care îi ajutase în starea de urgență: „Nici măcar nu mi-au răspuns!”

Cosmin Olăroiu, antrenorul anului 2020 în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, tehnicianul chinezilor de la Jiangsu Suning, a participat la „Prietenii lui Ovidiu”, prima emisiune din 2021. +8   FOTO
Cosmin Olăroiu, antrenorul anului 2020 în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, tehnicianul chinezilor de la Jiangsu Suning, a participat la „Prietenii lui Ovidiu”, prima emisiune din 2021.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 20:20 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 21:55

Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning, a dezvăluit cum a fost umilit de medicii de la Spitalul „Victor Babeș”, după ce un membru al familiei s-a îmbolnăvit cu Covid-19. Timp de trei luni de zile, în starea de urgență, tehnicianul donase mâncare gratis de la propriul restaurant pentru doctorii care l-au ignorat.

  • Cosmin Olăroiu, antrenorul anului 2020 în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, a participat la „Prietenii lui Ovidiu”, prima emisiune din 2021. 
  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Cosmin Olăroiu a donat 100 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la spitalul „Victor Babeș” din București

- Oli, am citit că în perioada pandemiei ai donat sute de porții de mâncare medicilor de la Spitalul "Victor Babeș" din București.
- E trist pentru mine să vorbim despre subiectul ăsta!

Cosmin Olăroiu, umilit de medicii de la Spitalul „Victor Babeș”

- Dar ai făcut un gest. De ce nu vrei să se știe de el?
- Nea Ovidiu, sunt unii oameni care cheamă presa atunci când se duc și fac un act caritabil și unii care nu vor să se știe. Eu mă feresc, da! Eu nu fac pentru presă sau pentru imagine. Sau popularitate. Nu trăiesc aici, nu am de ce să am o popularitate. Eu vreau să-mi trăiesc viața liniștit. Nu am comentat niciodată!

- Dar, spune-mi, te rog...
- Ne știm de 30 de ani! Mă vedeți pe mine să comentez ce fac ceilalți? Comentez eu echipa națională, Steaua, Dinamo sau vorbesc de alte cluburi? Niciodată, nu vreau să-mi dau cu părerea! Eu încerc să-mi văd de treaba mea, să stau în banca mea, să mă limitez la ce vreau eu să fac. Nu vreau mai mult! Nu că n-aș putea să fac mai mult, dar nu-mi place. Și nu-mi place ceea ce văd. Încerc doar să-mi văd de treaba mea.

Cosmin Olăroiu: "Nu sunt arogant, sunt un om care trăiesc cu alți oameni"

- Poate d-asta lumea te percepe altfel.
- Lumea mă percepe că sunt arogant și că nu vreau să vorbesc. Nu sunt arogant, sunt un om care trăiesc cu alți oameni, iar toți oamenii sunt la fel. Eu mănânc cu un om care lucrează, care face grădina, cu unul care conduce, trăiesc cu toți. N-am o problemă. Însă încerc să delimitez viața mea socială de cea profesională.

- Revenind la discuție.
- În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină și trebuia să stea la spital închiși, am discutat și aveau nevoie de această susținere. Eu m-am angajat să fac lucrul acesta pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie... Restaurantul a fost închis pentru clienti și a funcționat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînțeles.

FOTO Imago
FOTO Imago
FOTO Imago
FOTO Imago
FOTO Imago
+4 FOTO

- Un gest lăudabil, bravo!
- Da, iar când a fost nevoie și am avut un caz de Covid în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar... Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!

Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și persoane să ne sponsorizeze
Emilian Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș” din București, în martie 2020

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU OLĂROIU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Controversă în Liga 1: FCSB fentează carantina cu ajutorul DSP! + Guvernul și Arafat tac, în fața întrebărilor Gazetei

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu, interviu EXPLOZIV! Cum au decurs negocierile secrete pentru naționala României: „NU mă feresc, asta am făcut!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
alenb
alenb  •  07 Ianuarie 2021, 18:14

Cred ca mureau de foame medicii daca nu-i hranea Olaroiu :))). Astea de la nea Jiji le invata, mai avea un pic si trimitea un “Lutu” cu bancnote de 100 de lei pentru medici )). Probabil la mintea lui Olaroiu toti sunt niste saraci si el mare boier.

bridges
bridges  •  07 Ianuarie 2021, 08:26

Poate ca medicul nu l-a mai sunat inapoi, a avut atatea pe cap in acele momente, coplesiti de probleme. La cate relatii are Olaroiu a rezolvat-o in urmatoare;le 10 minute cu altii, chiar el o spune. A fost o conjunctura nefavorabila, bine ca i-a ajutat, sa nu-i para rau pentru asta, acei medici din prima linie chiar merita ajutorul celor care-si permit sa-l ofere, sa nu-ti para rau Oli!

robotzel
robotzel  •  07 Ianuarie 2021, 07:10

Când văd discuțiile de mai jos nu îmi vine să cred. Omul a donat nu a dat șpagă însă când a sunat pe Umeri să îl întrebe ce tratament trebuie dat unei rude acesta nu l-am mai sunat înapoi. Omul vroia un sfat nu un favor. Ce este rău în asta?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează