INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Marius Șumudică s-a apucat de lectură în izolare: „Citesc două cărți”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 11:36

Marius Șumudică, antrenorul turcilor de la Gaziantep, se află în izolare în Turcia, unde campionatul e întrerupt de mai bine de trei săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus. 

Tehnicianul de 49 de ani a povestit cum își petrece timpul în izolare, dezvăluind că a început să citească două cărți cu tematică sportivă.

„Am făcut 21 de zile de când sunt acasă. Am respectat cu sfințenie statul acasă. Stau acasă, citesc, aveam două cărți de citit. Acum am avut șansa să mă apuc de ele. Sunt despre sport. Avem un grup de WhatsApp, mai vorbim acolo cu jucătorii despre pregătirea lor fizică”, a spus Șumudică sâmbătă, la Pro X. 

VIDEO. Ce a făcut Șumudică doi ani în Paradis? „N-a stat o zi la plajă. Atunci pierdea mult timp în cazinouri”

Citește și alte știri de actualitate:

Marius Șumudică, necruțător cu românii care au plecat în Germania: „Au venit, au îmbolnăvit medici, acum pleacă înapoi la sparanghel”

EXCLUSIV Cristi Borcea, înapoi la Dinamo? Răspunsul a venit ferm și dur + planul neștiut pentru salvarea clubului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
lake1001
lake1001  •  12 Aprilie 2020, 17:34

Bravo Sumudică, esti primul om de pe planetă care a reusit sa citească 2 cărţi de colorat :)

1272979566060802
Jon Radu  •  12 Aprilie 2020, 15:54

Deci tu citesti 2 carti ! Le citesti pe amandoua odata s-au le citesti in portughes. Un cocalar de antrenor care nici limba Romana nu o stapaneste,dar la inteviuri vorbeste precum *** in portughes. Si asta ar trebui sa fie antrenorul Nazionalei, cand lui parca ai este rusine sa vorbeasca Romanes pe intelesul lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joschilotii
joschilotii  •  12 Aprilie 2020, 13:54

"Citesc 2 carti" hahahaha ma sparg

Vezi toate comentariile (3)
Comentează