INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Cosmin Contra face lobby pentru Alexandru Chipciu în Belgia: „Dacă nu credeți, analizați ultimele două meciuri ale naționalei”

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 11:31

Selecționerul Cosmin Contra i-a asigurat pe cei de la Anderlecht că Alex Chipciu, extrema în vârstă de 30 de ani, poate juca foarte bine și ca fundaș dreapta.

Împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga sezonul trecut, Alex Chipciu poate avea o șansă acum la echipa antrenată de Vincent Kompany. Pe un post diferit de cel obișnuit, dar pe care extrema în vârstă de 30 de ani a mai jucat în trecut, inclusiv la națională. Fundaș dreapta. Mai ales că Andy Najar, lateralul din Honduras, e accidentat.

Primul care a comentat acest subiect la Bruxelles a fost directorul sportiv Michaël Verschueren: „Chipciu poate fi de ajutor pe partea dreaptă a apărării”. Iar Cosmin Contra a vorbit cu Het Laatste Nieuws despre jucătorul său.

„Alex are calități de fundaș dreapta. Dacă nu credeți asta în Belgia, analizați ultimele două meciuri ale naționalei!”, a declarat selecționerul.

„L-am folosit în apărare și a fost excelent, chiar și defensiv a făcut ce trebuia, deși el e atacant”.

Contra a reliefat și că „Alex are capacitatea de a acoperi întreaga bandă, ceea ce e un imens atu în fotbalul modern”. 

6 goluri și 13 assisturi a reușit Chipciu în 48 de meciuri jucate în primul sezon la Anderlecht (2016-2017)

Vezi și: FCSB // 9 jucători pe 3 locuri: FCSB, concurență uriașă în atac! Nou-veniții, șanse mici la titularizare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
deuxex
deuxex  •  17 Iulie 2019, 18:30

„Alex are calități de fundaș dreapta. Dacă nu credeți asta în Belgia, analizați ultimele două meciuri ale naționalei!”, a declarat selecționerul. Contra, numai tu il vezi fotbalist pe baiatul asta! Asta si prietena lui, Stanciu, sunt 2 dintr jucatorii care NU AU FACUT DECAT RAU nationalei Romaniei! Si vad ca tu continui sa te uiti dupa ei, desi nationala U21 iti propune jucatori cu 2 clase peste talentele astea doua ce vor muri sperante!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează