INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE / LUDOGOREȚ - MARIBOR 0-0

Cosmin Moți e supărat după remiza lui Ludogoreț: „Rezultatul e bun. Pentru Maribor!”

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2019 10:20

Cosmin Moți e supărat pe ratările coechipierilor, printre care și Keșeru: „Trebuia să câștigăm”. Slovenii au jucat în zece din minutul 57.

La Razgrad a fost joi seară un veritabil bombardament. Jucătorii lui Ludogoreț au luat cu asalt careul lui Maribor, la care ex-ieșeanul Alexandru Crețu a fost integralist, hotărâți să-și asigure un avantaj cât mai confortabil în perspectiva returului de săptămâna viitoare. Însă în ciuda unui număr impresionant de șuturi și a numeroase oportunități în dreptul amfitrionilor, cu Claudiu Keșeru printre ghinioniștii zilei, mingea n-a vrut în poartă.

24 de șuturiau expediat bulgarii spre poarta lui Maribor. Însă doar 7 au fost pe spațiul porții. Oaspeții n-au reușit să cadreze niciunul

Dezamăgirea a fost cu atât mai mare la final cu cât bulgarii au avut și un om în plus pe teren din minutul 57, după eliminarea lui Dino Hotici pentru două "galbene". Fundașul Cosmin Moți crede că „șansele rămân 50:50, dar rezultatul e bun pentru Maribor. Noi am avut ghinion astăzi. În ceea ce mă privește, trebuia să câștigăm. Ne-am creat o sumedenie de ocazii, iar ei n-au șutat măcar o dată spre poarta noastră. Ne așteaptă un meci dur în Slovenia, va fi cu totul diferit”. 

„Rezultatul e mai mult meritul portarului nostru. Tot Ludogoreț rămâne favorită la calificare, dar în fotbal e posibil orice. Nu vă așteptați să jucăm altfel la retur”
- Darko Milanici, antrenor Maribor 

Citește și: 
VIDEO Antwerp, echipa lui Boloni, egalată în finalul meciului cu Alkmaar! Antrenorul român a fost izbit din plin în față și s-a ales cu ochelarii sparți!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  23 August 2019, 14:44

Cu Moti n-am emotii:) Se califica Ludogoret...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează