INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATE

VIDEO Cosmin Olăroiu a cucerit Cupa Președintelui după o finală epică: 28 de lovituri de departajare executate » Bilanț fabulos în Golf pentru antrenorul român

FOTO: Twitter @SharjahFC
FOTO: Twitter @SharjahFC

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 21:41 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 22:01

Al Sharjah, formația antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins-o pe Al-Ain în finala Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite. A fost un ultim act palpitant, 1-1 la finalul timpului regulamentar, 13-12 la loviturile de departajare.

Cosmin Olăroiu continuă să strângă trofee în fotbalul din Golf. Astăzi, antrenorul român a asistat la o înfruntare epică, decisă în urma executării a 28 de lovituri de departajare.

Al Nassr - Al-Raed 4-0 » Echipa lui Șumudică, umilită de trupa lui Ronaldo! Șumi a primit cadou tricoul lui CR7
AL NASSR - AL-RAED 4-0
Al Nassr - Al-Raed 4-0 » Echipa lui Șumudică, umilită de trupa lui Ronaldo! Șumi a primit cadou tricoul lui CR7

Cosmin Olăroiu a cucerit Cupa Președintelui în Emiratele Arabe Unite

Cu starurile Miralem Pjanic și Kostas Manolas în echipa de start, Al Sharjah a deschis scorul în minutul 48, prin Mohammad Abdulbasit, o lovitură de cap din interiorul careului mic.

Oaspeții au împins disputa în prelungiri datorită reușitei semnate de Kodjo Laba.

A urmat o serie fascinantă de lovituri de departajare. Au fost nu mai puțin de 28 de execuții de la punctul cu var și doar trei ratări. Cea decisivă i-a aparținut argentinianului Matias Palacios și a declanșat sărbătoarea în tabăra lui Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a cucerit Cupa Președintelui după o finală epică: 28 de lovituri de departajare executate » Bilanț fabulos în Golf pentru antrenorul român
FOTO: Twitter @SharjahFC

Este a 10-a Cupă a Președintelui din istoria clubului și a doua consecutivă. Cosmin Olăroiu a cucerit trofeul și în stagiunea precedentă.

Al Sharjah a pierdut ultimele două meciuri din campionat și a coborât pe locul 7, la 9 lungimi în spatele liderului, când mai sunt de disputat doar două etape. 

Olăroiu mai are șansa unui trofeu. Este calificat și în semifinalele Cupei Ligii. Acolo o va înfrunta pe Al-Jazira, formația lui Florin Tănase, într-o dublă manșă programată pe 17 și 21 mai.

Cosmin Olăroiu scrie istorie în fotbalul din Golf

Cosmin Olăroiu a ajuns la 18 trofee câștigate de-a lungul carierei în Asia. Cupa Președintelui din Emiratele Arabe Unite este al 17-lea din zona Golfului, unde a obținut cel puțin un trofeu cu toate cele 5 echipe pe care le-a antrenat.

  • Al Hilal (Arabia Saudită): un titlu (2008) și două Cupe ale Prințului (2008, 2009);
  • Al Sadd (Qatar): o Cupă a Qatarului (2010);
  • Al Ain (Emirate): două titluri (2012, 2013) și o Supercupă (2012);
  • Al Ahli (Emirate): două titluri (2014, 2016), două Cupe ale Ligii (2014, 2017), două Supercupe (2013, 2014, 2016) și o finală în Liga Campionilor Asiei (2015);
  • Jiangsu Suning (China): titlul (2020);
  • Al Sharjah (Emirate): Cupa Președintelui (2022), Supercupa (2023), Cupa Președintelui (2023).

VIDEO. Cosmin Olăroiu: „Gigi Becali nu-ți impune să faci, doar ți-o spune în așa fel încât tu să înțelegi că trebuie să faci lucrul ăla"

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Saudiții anunță plecarea » Și-a înaintat demisia de la Al Nassr, în plină criză

SPANIA Vicepreședintele Sevillei îi amenință deja pe cei de la Juventus: „N-o să ieșiți vii de pe Sanchez-Pizjuan!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
tristan
tristan  •  29 Aprilie 2023, 10:45

Fabulos trofeu..merita 2 pagini in GSP

DMA87
DMA87  •  29 Aprilie 2023, 08:46

Fabulasao!

mattia.montini
mattia.montini  •  29 Aprilie 2023, 03:48
Postat de lefter_popescu pe 28 Aprilie 2023, 22:33

O echipa din fotbalul adevărat ( chiar și din liga a II-a din Spania, Anglia, Germania sau Franța când va antrena. Am înțeles ca la islamici ești plătit bine dar e suficient ? Nu știu cât de valoroase (fabuloase ???) sunt performantele sale din lumea a III-a fotbalului. Măcar Lucescu cel bătrân a câștigat trofee în lumea a II-a a fotbalului- Turcia și Ucraina. Parca doar Boloni a reușit ceva mai mult. Campion în Portugalia și Belgia.

O cupa similara valoric cu trofeul corendon. Felicitari.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează