INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Cosmin Olăroiu, gata să cucerească și China! S-a calificat cu Jiangsu Suning în semifinalele Super Ligii din China

Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning
Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 16:27 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 16:37

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu (51 de ani), s-a calificat în semifinalele playoff-ului din China, după victoria cu Chongqing Lifan, 1-0. În tur, scorul a fost 1-1.

Cosmin Olăroiu și Jiangsu Suning au pătruns în careul de ași al campionatului din China. Victoria cu Chongqing Lifan, venită grație golului înscris de Ivan Santini în minutul 8, o califică pe Jiangsu Suning în semifinalele Super Ligii Chinei, care din cauza pandemiei de COVID-19 se desfășoară sub formă de turneu cu faze eliminatorii. Jiangsu a profitat și de eliminarea lui Jiang Zhe de la oaspeți, care a văzut cartonașul roșu în minutul 56.

În semifinale, Jiangsu va da piept cu Shanghai SIPG, care a trecut în dublă manșă de Shanghai Shenhua, 0-0 și 2-1. 

Numit în martie 2018 pe banca lui Jiangsu Suning, Olăroiu e în fața celei mai mari performanțe în China, după ce în primele două sezoane a terminat campionatul pe locul 5, respectiv 4. Jiangsu este calificată și în optimile Cupei Chinei.

Citește mai multe știri despre stranieri:

DINAMO KIEV. Dezvăluire din culise: „După meci, toți jucătorii sărbătoreau victoria. Lucescu a intrat în vestiar și i-a criticat dur”

Presa din Italia, la picioarele lui Vlad Chiricheș: „O capodoperă! Eurogol! La fel ca în tricoul Stelei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  24 Octombrie 2020, 20:04

Este greu sa cuceresti China din toate punctele de vedere !! La fotbal nu va reusi acest lucru atata timp cat inca mai exista echipa Guangzhou Evergrade !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează