INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MONDIALUL CLUBURILOR

Cosmin Olăroiu și Jiangsu Suning ratează Mondialul Cluburilor după decizia FIFA!

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 11:08 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 11:13

FIFA a decis să amâne primul turneu cu 24 de echipe organizat în China, la care ar fi participat și campioana gazdă, Jiangsu, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu. Mondialul Cluburilor va fi în decembrie în Japonia, cu doar 7 formații.

Luna trecută, când a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu se bucura și pentru participarea în 2021 la Mondialul Cluburilor, primul turneu cu 24 de echipe, organizat de FIFA chiar în China. Competiție la care Jiangsu ar fi jucat în calitate de campioană a țării gazdă.

Pandemia de coronavirus a dat însă toate planurile peste cap. CM Cluburi 2020 care ar fi trebuit să se dispute în această lună la Doha, în Qatar, a fost amânat pentru începutul anului viitor (1-11 februarie). Iar proiectul cu 24 de echipe a fost și el decalat.

FIFA a comunicat ieri că viitorul Mondial, pregătit pentru decembrie 2021, va fi unul normal, tot cu 7 cluburi (campioanele continentelor plus campioana țării gazdă). Și nu va fi organizat în China, ci în Japonia.

Turneul de 24 de formații se va disputa probabil în 2022, dar reprezentanta Chinei nu va mai fi Jiangsu. 

Ce a făcut Olăroiu toată noaptea după dezastrul de la Middlesbrough

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Juventus, în pericol! S-a confirmat: Luis Suarez a trișat la examenul pentru cetățenia italiană! Patru oficiali ai universității suspendați!

VIDEO. Răzvan Lucescu și filmul unui campion » Cum a devenit românul un garant al succesului la Al Hilal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează