INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Costel Pantilimon nu mai este singurul român de la City » Un puşti de la Lazio, "furat" de "cetăţeni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 11:54

Costel Pantilimon va mai avea un coleg român la Manchester City. Campioana Angliei l-a transferat pe fundaşul stînga Vlad Nicolae Marin,fotbalist care a mai fost curtat insistent şi de Lazio.

Deşi are doar 17 ani, Manchester City a plătit în schimbul jucătorului 400.000 de euro, puştiul semnînd un contract pe trei ani. S-a discutat foarte mult pe baza acestui transfer, italienii de la Lazio acuzînd-o pe City că a făcut tot posibilul pentru a fura jucătorul. 

Marin a jucat constant la echipa a doua a celor de la Lazio, iar în această vară chiar intrase în planurile lui Petkovici, însă oferta de la City l-a făcut pe antrenorul celor de la Lazio să îl lase în continuare la echipa a doua.

Jucătorul are acum dreptul de a juca la echipa a doua a "cetăţenilor", fiind în aşteptarea permisului de muncă care îi garantează posibilitatea de a apărea şi în prima echipă a lui Mancini.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
putregaiu
putregaiu  •  08 Decembrie 2012, 22:06
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Decembrie 2012, 13:14

Cine i petarda asta ? E roman sau italian ?

oltean nu e sigur, ca ar fi jucat in bucuresti daca era

sslr
sslr  •  08 Decembrie 2012, 16:20

'Multi m-au numit mercenar dar alegerea mea de a parasi pe Lazio nu este legata de bani... Daca ei nu mi-au oferit un contract bun, eu mi-am vazut interesul' - se recomanda singur ca un caracter deosebit

gaby_blion
gaby_blion  •  08 Decembrie 2012, 15:36

astazi ar mai putea semna un pusti roman cu west ham united!..succes rica!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează