INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Costel Pantilimon, participant la o revenire incredibilă! Echipa sa era condusă de campioana Turciei cu 3-0 în minutul 62. Cât s-a terminat

Costel Pantilimon // foto: Facebook @ Denizlispor
Costel Pantilimon // foto: Facebook @ Denizlispor

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 19:30 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 20:46

Denizlispor, echipa la care evoluează portarul român Costel Pantilimon (33 de ani), a remizat la Istanbul, 3-3 cu Basaksehir.

Uriașul Panti a participat la o revenire incredibilă petrecută astăzi în campionatul Turciei. Echipa sa, Denizlispor, era condusă cu 3-0 de campioana Istanbul Basaksehir în minutul 62 al meciului de pe stadionul „Basaksehir Fatih Terim”, dar a reușit să egaleze până la final, cu două goluri marcate în prelungiri!

Costel Pantilimon, integralist în Istanbul Basaksehir - Denizlispor

Responsabili cu golurile la gazde au fost Gulbrandsen (minutele 11 și 21) și Demba Ba (59), în timp ce pentru Denizlispor au înscris Ozdemir (62), Rodallega (90+1) și Murawski, din penalty (90+6).

Pantilimon nu a greșit flagrant la niciunul dintre golurile gazdelor, însă la reușita de 3-0 i-ar putea fi imputată lipsa de reacție.

4 intervenții salvatoarea avut Pantilimon în meciul cu Istanbul Basaksehir

Denizlispor rămâne pe loc retrogradabil după remiza de astăzi (19), având 6 puncte din 9 meciuri jucate, în timp ce Basaksehir ocupă locul 5, cu 14 puncte după 10 meciuri.

VIDEO. Clipul de prezentare hilar făcut pentru Pantilimon la Denizlispor

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Șumudică, un nou meci de infarct în campionatul Turciei! Antrenorul a fost eliminat în prelungirile partidei după un scandal monstru

Meci de coșmar pentru Chiricheș! Pus pe jos de Lautaro Martinez la primul gol, apoi autogol și accidentare înintea pauzei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close