INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

CRACOVIA. Râpă și Rivaldinho au cucerit Supercupa Poloniei » Hanca era la națională

Râpă și Rivaldinho au cucerit Supercupa Poloniei
Râpă și Rivaldinho au cucerit Supercupa Poloniei

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 20:24 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 20:27

Cracovia a învins-o pe Legia chiar pe terenul ei, la Varșovia: 0-0, 5-4 la penaltyuri.

Chiar și fără căpitanul său, Sergiu Hanca, aflat la națională pentru barajul Euro și Liga Națiunilor, Cracovia a cucerit al doilea său trofeu din acest an. După Cupa Poloniei, pe 24 iulie (3-2 după prelungiri cu Lechia Gdansk), roș-albii au câștigat vineri seară și Supercupa!

Avându-i printre titulari pe Cornel Râpă (integralist) și pe Rivaldinho (ex-Dinamo și Viitorul, înlocuit în minutul 70), Cracovia a învins-o pe campioana Legia chiar pe terenul ei, la Varșovia. 0-0, 5-4 la penaltyuri.

Marele Rivaldo, 48 de ani, campion mondial cu Brazilia în 2002, a postat pentru cei 2,5 milioane de followers de pe Instagram o fotografie cu Rivaldinho fericit, arătându-le fanilor trofeul. Și un scurt comentariu: "Felicitări, fiul meu! Fie ca Dumnezeu să continue să te binecuvânteze".

CRACOVIA. Râpă și Rivaldinho au cucerit Supercupa Poloniei » Hanca era la națională

Ce fotbalist contemporan e comparat cu Maradona de către Mircea Lucescu: „Are o determinare unică!” + ce spune Il Luce despre Pirlo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează