INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, debut cu dreptul la Cremonese » Cei doi români au fost integraliști în calificarea echipei lor în Cupa Italiei

Ionuț Radu (25 de ani) și Vlad Chiricheș (32) au fost integraliști la debutul pentru noua lor echipă, Cremonese, la victoria cu 3-2 în fața celor de la Ternana în Cupa Italiei.
Foto: Imago
Ionuț Radu (25 de ani) și Vlad Chiricheș (32) au fost integraliști la debutul pentru noua lor echipă, Cremonese, la victoria cu 3-2 în fața celor de la Ternana în Cupa Italiei. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 07:40 / Actualizat marti, 09 august 2022 09:41

Ionuț Radu (25 de ani) și Vlad Chiricheș (32) au fost integraliști la debutul pentru noua lor echipă, Cremonese, în victoria cu 3-2 în fața celor de la Ternana în Cupa Italiei.

Cu Vlad Chiricheș căpitan încă de la primul meci și Ionuț Radu în poartă, Cremonese s-a calificat cu emoții în turul 2 al Cupei Italiei. 

Valentin Gheorghe, gol superb în poarta lui Fenerbahce! Trecuseră doar 3 minute de la debut
Turcia
Valentin Gheorghe, gol superb în poarta lui Fenerbahce! Trecuseră doar 3 minute de la debut

Echipa românilor a deschis scorul la capătul primului sfert de oră grație unui autogol marcat de Luka Bogdan. Croatul a deviat nefericit o centrare a lui Zanimacchia.

Cremonese și-a dublat avantajul în minutul 22, după ce Okereke a reluat imparabil cu capul din corner, după centrarea lui Castagnetti.

Ionuț Radu și Vlad Chiricheș s-au calificat mai departe în Cupa Italiei

Oaspeții de la Ternana au revenit în joc în repriza secundă și au egalat în doar 3 minute. Prima dată, Rovaglia l-a învins pe Radu cu o lovitură de cap din apropierea porții după o centrare venită din flancul stâng prelungită excelent pe spate de Ghiringhelli. 

Imediat după, Ternana a făcut 2-2. Palumbo a profitat de o gafă a unui apărător al lui Cremonese, l-a driblat pe Chiricheș în careu și a șutat puternic la colțul scurt, fără replică pentru portarul român. 

Gazdele au dat lovitura prin rezerva Quagliata, care l-a învins în minutul 60 pe Iannarilli și au revenit în avantaj. Imediat și-a intrat în rol Ionuț Radu, care și-a salvat echipa la torpila lui Martela, portarul român respingând excelent în corner. 

La ultima fază a meciului Ternana putea egala, dar lovitura liberă a lui Palomba a lovit bara transversală și Cremonese a obținut calificarea. 

În turul următor din Cupa Italiei, Cremonese va juca împotriva Modenei, după ce aceasta a produs surpriza eliminând-o pe Sassuolo.

N-au trecut nici măcar 10 secunde și Chiricheș era deja la pământ, cu o tăietură vizibilă pe sprânceană, după o ciocnire la un duel aerian cu Rovaglia. A fost bandajat de medicul echipei și a revenit pe teren, conducând apărarea în fața atacului advers. A fost ușor depășit de Palumbo, la golul de 2-2 al celor de la Ternana. În momentele de maximă presiune e în mare dificultate, tocmai el care ar trebui să-și ghideze echipa cu experiența pe care o are.

 - Tuttomercatoweb 

Chiricheș a fost notat de tuttomercatoweb.com cu 5, cea mai mică notă de la Cremonese, iar Ionuț Radu cu 6.

Chiricheș făcut o primă repriză bună, cu puține greșeli, și a fost mereu locul potrivit, permițându-și chiar și luxul unor ieșiri din apărare. Depășit ușor de Palumbo la golul de 2-2. 

- Cuore Grigiorosso

Cuoregrigiorosso.com, site dedicat Cremonese, i-a dat cea mai mică notă, 5,5, lui Chiricheș. Radu a primit 6.

VIDEO Rezumatul meciului Cremonese - Ternana 3-2

Citește alte știri despre fotbaul internațional: 

George Pușcaș, coleg cu Cesc Fabregas! Gianluca Di Marzio a anunțat transferul
MERCATO
George Pușcaș, coleg cu Cesc Fabregas! Gianluca Di Marzio a anunțat transferul
Mihăilă a revenit în forță la Parma » Gol în primul meci al sezonului + Cum s-a descurcat Dennis Man
PARMA
Mihăilă a revenit în forță la Parma » Gol în primul meci al sezonului + Cum s-a descurcat Dennis Man

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gigimarga2
gigimarga2  •  09 August 2022, 19:59

Cremonese , echipa subtire. Vor avea viața grea baietii nostri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează