INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

VIDEO Mihăilă a revenit în forță la Parma » Gol în primul meci al sezonului + Cum s-a descurcat Dennis Man

Valentin Mihăilă/ foto Imago Images
Valentin Mihăilă/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 10:17 / Actualizat luni, 08 august 2022 10:17

Valentin Mihăilă (22 de ani), extrema stângă de la Parma, a marcat în meciul cu Salernitana, scor 2-0, în Cupa Italiei.

Mihăilă a fost integralist și a jucat în banda stângă, într-un sistem 3-4-3. Și Man a jucat din primul minut, în partea dreapta atacului, dar a fost schimbat după o oră de joc.

Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”
FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”

Mihăilă, gol în Salernitana - Parma 0-2

Mihăilă și-a continuat forma bună arătată în amicale și la primul meci oficial al sezonului. Revenit din împrumutul de la Atalanta, Mihăilă a fost activ în joc și a ratat o altă ocazie bună înainte de gol.

Internaționalul român a pătruns din partea stângă, dar a șutat din poziție centrală în portarul advers. Și Man a fost aproape de deschiderea scorului în debutul reprizei secunde, dar a trimis puțin pe lângă poartă, din interiorul careului, în urma unui corner.

Parma a deschis scorul prin Camara, înlocuitorul lui Man, în minutul 59. Atacantul a marcat cu un șut puternic la coțul scurt, din postură de 1 la 1 cu portarul. Mihăilă a tranșat soarta partidei, în minutul 74. Valentin a interceptat o pasă greșită în spate, a scăpat singur cu portarul și a finalizat fără emoții, la colțul lung.

VIDEO. Rezumat Salernitana - Parma 0-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lewandowski, prestație stelară la primul meci pe Camp Nou » Gol și pasă decisivă în două minute

Haaland, debut de senzație în Premier League » Norvegianul a fost decisiv în victoria lui Manchester City cu West Ham

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brera30
brera30  •  08 August 2022, 11:33

Bravo Vali!!

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  08 August 2022, 11:03

haha. e foarte amuzant ca faceti articolele de pe flashscore. Parma nu joaca 343, joaca 4231..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează