INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Cristi Chivu a devenit pentru a doua oară tătic! Transmite-i un mesaj!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

În această dimineaţă, Cristian Chivu a devenit pentru a doua oară tătic. Soţia căpitanului României, Adelina Chivu, a născut o fetiţă sănătoasă care va fi boteazată Anastasia.

În această dimineaţă, Cristian Chivu a devenit pentru a doua oară tătic. Soţia căpitanului României, Adelina Chivu, a născut o fetiţă sănătoasă care va fi boteazată Anastasia.

"Le transmitem complimente fundaşului nerazzurro, Adelinei şi Nataliei, primul copil al familiei,  din partea clubului şi a întregii suflări interiste şi îmbrăţişări calde micuţei Anastasia” au postat italienii pe site-ul oficial al clubului.

Cristi Chivu se află pentru a doua oară în această situaţie, Anastasia fiind cel de-al doilea copil al familiei. În urmă cu aproape doi ani, Adelina a adus pe lume primul copil, pe Natalia.

Medicii au declarat că atît mămica, cît şi Anastasia sînt sănătoase, fetiţa primind nota 10 la naştere.

Adelina şi Cristi Chivu s-au căsătorit acum doi ani şi jumătate, familia mărindu-se la doar cîteva luni după fericitul eveniment, în februarie 2009. Adelina Chivu a fost aleasă printre cele mai frumoase 100 de soţii de fotbalişti ale anului 2010, clasîndu-se pe locul 38.

Vezi aici ce declara Cristian Chivu în urmă cu patru luni despre familia sa!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
stcristian71
stcristian71  •  04 Noiembrie 2010, 17:41

multa sanatate si fericire tie si familiei tale.CAPITANE ESTI TARE PE LINGA CALITATILE TALE FOTBALISTICE ESTI UN OM CU CAPUL PE UMERI.FELICITARI

bdgeorge
bdgeorge  •  04 Noiembrie 2010, 17:38

Felicitari CAPITANE !!!!! Multa sanatae si fericire sa le vezi mirese pe amindoua fetele tale !!! Treci la treaba e nevoie si de Chivu2 la nationala...

batranul_si_marea
batranul_si_marea  •  04 Noiembrie 2010, 15:44

Multa Sanatate!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează