INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Cristi Chivu, gata cu Inter: ”Mă operez a patra oară!” » Acord pentru rezilierea contractului

Chivu s-a accidentat la degetul doi al piciorului drept pe 3 august 2012, într-un meci cu Hajduk Split din preliminariile Europa League
Chivu s-a accidentat la degetul doi al piciorului drept pe 3 august 2012, într-un meci cu Hajduk Split din preliminariile Europa League

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 februarie 2014 23:30

Fostul căpitan al ”tricolorilor” se va supune unei noi intervenţii la degetul doi al piciorului drept înainte de a lua o hotărîre asupra carierei. Gazzetta dello Sport insinuează însă că Inter e un capitol încheiat.

Cristi Chivu a decis să facă întrucîtva lumină asupra viitorului său imediat. Ieri, pentru prima oară după o lungă tăcere, apărătorul de 33 de ani s-a adresat "fanilor lui Inter şi celor care ţin la mine" pe contul său de Twitter.

Mesajul său: "Va trebui să suport o nouă operaţie complexă la picior şi de aceea este dificil de prezis viitorul meu fotbalistic. În acest moment mă interesează să fiu un om sănătos, întreg şi liniştit".

Altfel spus, fostul căpitan al tricolorilor nu se gîndeşte încă la o retragere definitivă, cum anunţa Victor Becali zilele trecute.

S-a hotărît să lupte în continuare şi se va supune unei a patra intervenţii chirurgicale la degetul doi al piciorului drept, la Miami. "O operaţie menită să-i stabilizeze articulaţia degetului", susţinea Gazzetta dello Sport pe 1 februarie.

Mai departe, în mesajul postat pe Twitter, Chivu se referă la relaţia sa cu Inter: "M-am întîlnit cu responsabilii clubului, am vorbit despre viitorul meu şi am găsit împreună o soluţie pe care o vom anunţa în curînd".

Cotidianul roz insinuează că jucătorul s-ar fi înţeles cu nerazzurrii asupra rezilierii contractului, oricum scadent pe 30 iunie.

9 luni au trecut de cînd Chivu n-a mai jucat pentru Inter, de la un 1-3 cu Lazio disputat pe 5 mai 2013

"Ce înţelegere să fie cu Inter dacă există un contract care trebuie respectat?!" (Victor Becali, impresar Cristi Chivu)

604465-cronologie-chivu.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
pacoultras
pacoultras  •  07 Februarie 2014, 08:26

Cam de mult nu mai avea treaba cu fotbalul, deja de la a.s roma statea mai mult accidentat......Cristal Chivu!!!! Macar ma bucur ca el nu trage sa mearga la nationala ca mos craciun mUTU!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează