INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Critici dure la adresa lui Tătărușanu: ”I-aș da nota 3 la fiecare meci!”

Tătărușanu a fost mereu titular în campionat, Sepe apărînd numai în Cupă și în Europa League
Tătărușanu a fost mereu titular în campionat, Sepe apărînd numai în Cupă și în Europa League

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 00:00

Greșelile comise în jocurile cu Juventus și Milan au șubrezit poziția portarului român, tot mai des criticat în ultimul timp. De aceea, Viola se gîndește să-l aducă la vară pe Sirigu.

Cînd Fiorentina era lider, avînd cea mai tare apărare din Serie A, Tătărușanu intervenea salvator cu Bologna și Carpi și primea doar laude. Între timp însă, defensiva viola a căzut pe locurile 4-5, la fel echipa lui Paulo Sousa.

De vină e și Ciprian, care a încasat 6 goluri în ultimele 3 etape, tot atîtea cîte primise în primele 8! Iar tifosii încep să țină minte erorile comise cu Juventus și Milan.

"I-aș da nota 3 lui Tătărușanu în fiecare meci! Portar foarte bun are Inter și mi-e dor să-l văd pe Neto", l-a criticat Roberto Cavalli, cunoscutul creator italian de modă și suporter înfocat al Violei.

Și un fost goalkeeper al Fiorentinei, Andrea Ivan, 34 de meciuri între 2002 și 2004, îl atacă pe cel mai bun jucător român în 2015: "I-ar prinde bine să treacă puțin pe banca de rezerve. Mi se pare în scădere de formă în ultimul timp. O pauză îl poate ajuta să-și recapete concentrarea potrivită".

Corriere Fiorentino a scris zilele trecute că echipa toscană caută un titular de mai mare încredere și s-a orientat la Salvatore Sirigu. Italianul face tușa la PSG și în vară ar putea reveni în Serie A.

20de goluri în 20 de meciuri a primit Tătărușanu în acest sezon la Fiorentina. Stagiunea trecută, a avut o medie mai bună, 17 goluri în 18 partide

10partide fără gol încasat a reușit Ciprian în actualul campionat. Cel mai bun portar din Serie A, Handanovici (Inter), a reușit 12

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
fcu1948
fcu1948  •  23 Ianuarie 2016, 18:41
Postat de steaua.libera pe 23 Ianuarie 2016, 15:58

Va dați seama cât se pricepe designerul la fotbal...

Chiar se pricepe și spre deosebire de tine el a urmărit meciurile Fiorentinei! Așa că taci și nu-l mai apăra pe găfărușeanu, că nu e mare portar!

titiduru22
titiduru22  •  23 Ianuarie 2016, 18:10

L-am vazut cu Milanul,parca era in reluare,ambele goluri din vina lui.

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Ianuarie 2016, 15:59

@andinamodrei: e portarul care ne-a calificat la Euro si care a primit doar 2 goluri in Preliminarii, niciunul in deplasare

Vezi toate comentariile (9)
Comentează