INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Cu Ţucudean şi Cristea pe teren, Standardul lui Rednic a pierdut acasă cu Mons, 0-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 18:02

Echipa lui Mircea Rednic a pierdut acasă cu Mons, scor 0-1.

Unicul gol al meciului de pe Stade Maurice Dufrasne din Liege, în faţa a 20.000 de spectatori, a fost marcat de Arbeitman, în minutul 18.

Adrian Cristea a fost integralist, iar Ţucudean a intrat pe teren în minutul 56, în locul lui Batshuayi.

Presa belgiană nu i-a remarcat pe cei doi fotbalişti români, notînd că "Adrian Cristea a evoluat titular pentru că Vainqueur a fost suspendat, iar Ţucudean nu a adus nici o îmbunătăţire jocului, Standard nu a mai avut prospeţimea de etapa trecută, din derby-ul cu Anderlecht, 1-1".

Etapa viitoare, Standard se va deplasa la Bruges, pentru partida de sîmbătă cu Cercle Brugge, echipă cu care se află la egalitate de puncte, 43, pe locul 5 în clasament.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  10 Februarie 2013, 22:30
Postat de alpin pe 10 Februarie 2013, 19:14

Doua mere putrede au reusit sa strice toata recolta. Rednic va plati scum tampenia de a duce doi papagali romani la Standard. Este greu de inteles cum isi bat singuri cuie-n talpa antrenorii nostri cand ajung sa antreneza afara.

tu iti dai cu parerea care nu te pricepi la sport?

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  10 Februarie 2013, 22:29
Postat de quittaro pe 10 Februarie 2013, 18:15

Ei lasa, pt gsp 1-1 sau 3-3...tot egal e, ce naiba? Cate enormitati am citit pe site-ul asta!! Pt ei este mai important ce zice gigi in fiecare zi, cum mai merge relatia lui "Nila" cu Zdrentuta, cu cine s-a mai certat anamariaprodan, etc. Nimic despre Nationalele de atletism care se desfasoara in aceste zile sau despre Cupa Africii pe Natiuni la fotbal a carei finala este astazi! Doar "Noua ne pasa de sport..." Spre exemplu, cand deschizi site-ul sptfm.ro, este mai mare placerea sa vezi primele titluri din baschet, volei, box, ski! :ok Ala site adevarat de sport!

eu sunt de acord cu tine,dar acela era un citat din presa belgiana,ce legatura are gsp-ul?asta daca nu au gresit la copiere....

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  10 Februarie 2013, 22:26

probabil ca nu s-au acomodat inca dar in 2-3 etape is revin!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează