INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum a vrut Anamaria Prodan să „fure” un jucător de la Juventus de la un impresar rival: „Și Giovanni Becali a încercat!”

Anamaria Prodan să i-l „fure”  lui Florin Manea pe Radu Drăgușin
Anamaria Prodan să i-l „fure” lui Florin Manea pe Radu Drăgușin

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 17:54

În direct la GSP Live, impresarul și directorul sportiv al Rapidului, Florin Manea, a dezvăluit cum a încercat Anamaria Prodan să i-l „fure” pe Radu Drăgușin, unul dintre cei mai promițători tineri români.

Radu Drăgușin are 18 ani și evoluează pe postul de fundaș central la Juventus U23, în Serie C. Drăgușin s-a transferat la Juventus în ianuarie 2018, de la Regal Sport București. La acel moment, jurnaliștii spanioli au scris că românul le-a refuzat pe Atletico Madrid și PSG pentru a semna cu torinezii.

Internaționalul român a mai provocat un mare scandal între cei doi impresari și în momentul în care acesta s-a transferat la Juventus. (DETALII AICI)

VIDEO Florin Manea povestește cum a încercat Anamaria Prodan să îl „fure” pe fotbalistul de la Juventus

- Există cel mai mare dușman al tău în fotbal?  
- Nu știu dacă am. Dușman... M-am certat cu Anamaria Prodan, dar uite că acum de Florii mi-a dat mesaj Să trăiești o mie de ani cu numele 

- După ce ți l-a luat pe Stanciu, nu? 
- După ce mi l-a luat pe Stanciu, mai nou a încercat să mi-l ia pe Drăgușin. 

- Când? 
- A sunat cineva, un anume impresar, l-a căutat pe tatăl băiatului și i-a spus «Reprezint cea mai tare firmă de impresariat din România, dacă vă interesează...». Și a întrebat: «Dar cine este șeful acestei firme?». Când a auzit de Anamaria Prodan, tatăl i-a zis «Păi nu știe că îl are pe Florin Manea?». Un interpus a încercat să-l convingă pe tatăl lui Drăgușin să semneze. 

- Poate că nu știa... 
- Da, poate. Nu știu. Radu Drăgușin este hot property, așa se zice. Cel mai hot property în acest moment. Joacă la Juventus U23, în Liga 3, a jucat deja la profesioniști. Și Giovanni l-a căutat la un moment dat, toată lumea. Din punctul meu de vedere este jucătorul cel mai de viitor care există în acest moment.  

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

„Dacă nu promovăm, e 75% vina lui Pancu. Trebuia demis în iarnă”. Dezvăluiri din culise: rolul lui Lucescu în despărțirea de fostul atacant

Dezvăluiri la GSP Live. Ce țeapă uriașă a luat Rapid: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  15 Aprilie 2020, 00:17

Florine....asa se intampla daca in State ati fost atat de apropiati, chiar si la niste smecherii !! Romanii sunt o comunitate mica si se aude repede !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează