INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORONAVIRUS

Ionuț Nedelcearu a sfidat pandemia de coronavirus: cum a reușit să intre în țară și ce măsuri au luat autoritățile în cazul lui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 19:25

Ionuț Nedelcearu (23 de ani), fundașul central al naționalei și al rușilor de la Ufa, a reușit să ajungă în România în ciuda interdicțiilor stabilite pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Rusia a fost una dintre ultimele țări care au trecut la măsuri drastice împotriva coronavirusului, dar bilanțul ultimelor zile este unul îngrijorător. Numărul total al cazurilor a de coronavirus a depășit 8.600, cu 1.175 de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore. Ionuț Nedelcearu a reușit să părăsească țara înaintea implementării unor măsuri mult mai dure de deplasare.

Ionuț Nedelcearu: „Sunt în carantină”

„Am ajuns în România. Granițele sunt închise, dar am reușit cu colegii din Slovenia să luăm un charter. Nu am avut probleme, am completat un formular, iar acum stau în carantină la domiciliu. Rusia nu era încă zonă roșie când am ajuns. Stau în casă, m-am izolat. E posibil să mă controleze oricând autoritățile. Dacă nu mă găsesc acasă, mă vor duce la spital și voi sta acolo”, a declarat Ionuț Nedelcearu conform TV Digi Sport. 

VIDEO / Klaus Iohannis, avertisment în lupta împotriva coronavirusului:

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului asupra fotbalului:

Măsuri drastice în Budesliga: meciuri fără fani până în 2021 » Campionatul ar putea fi reluat în mai

COVID-19. Revoluție pe piața transferurilor: Transfermarkt a prăbușit cotele fotbaliștilor! » Messi a căzut pe 9 în TOP 10 mondial + cât s-au devalorizat „perlele” lui Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  09 Aprilie 2020, 00:37
Postat de vladutz13 pe 08 Aprilie 2020, 23:27

E in izolare, carantina ar fi fost in ceva organizat de stat, nu la el acasa

E in carantina la carciuma. Cu Dudea si Patrick Petre.

vladutz13
vladutz13  •  08 Aprilie 2020, 23:27

E in izolare, carantina ar fi fost in ceva organizat de stat, nu la el acasa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează