INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

VIDEO Cum a sărbătorit Cosmin Olăroiu titlul în China » Ultrași ca în Balcani, șampanie înlocuită și Queen

Cosmin Olăroiu (51 de ani) este campionul Superligii chineze cu Jiangsu Suning, în premieră în istoria clubului din Nanjing.
Cosmin Olăroiu (51 de ani) este campionul Superligii chineze cu Jiangsu Suning, în premieră în istoria clubului din Nanjing.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 17:57 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 19:06

Cosmin Olăroiu (51 de ani) este campionul Superligii chineze cu Jiangsu Suning, în premieră în istoria clubului din Nanjing. Fanii formației pregătite de român au creat o atmosferă specială.

  • Cosmin Olăroiu a detronat-o pe Guangzhou Evergrande, de opt ori câștigătoare a titlului în ultimele nouă sezoane, după ce a învins azi în retur cu 2-1 (0-0 în tur). Detalii AICI!

Ambele manșe ale finalei Superligii din China s-au desfășurat pe stadionul Olimpic din Suzhou, oraș cu peste 10 milioane de locuitori. Jiangsu Suning nu a câștigat doar disputa de pe teren, ci și pe cea din tribune. Fanii formației lui Cosmin Olăroiu au creat o atmosferă senzațională, amintind de derby-urile încinse din Balcani. 

Cum chinezii au scăpat de pericolul Covid-19, nu a mai fost nevoie de distanțare socială. Fiecare echipă a primit o peluză. Imediat după fluierul final, în jumătatea albastră a fost sărbătoare. Cosmin Olăroiu și elevii săi au sărbătorit minute bune alături de fani. 

VIDEO. Cosmin Olăroiu a sărbătorit primul titlu din istoria lui Jiangsu Suning

Petrecere în vestiarul lui Jiangsu Suning

Festivitatea s-a mutat în vestiar. Tonul a fost dat de starurile braziliene Miranda și Alex Teixeira. A lipsit șampania, înlocuită cu suc natural și fructe, iar fondul sonor a fost asigurat de „We are the champions”, imnul campionilor semnat de Queen

Citește și alte știri despre Cosmin Olăroiu: 

Guangzhou Evergrande - Jiangsu Suning 1-2. VIDEO Olăroiu reușește să îl învingă pe Cannavaro și câștigă finala campionatului din China!

Cosmin Olăroiu, investiție uriașă în România! Peste 20 de milioane de euro într-un proiect fabulos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
marian0904
marian0904  •  15 Noiembrie 2020, 08:54

Bravo Oli! Vad ca pe la chinezi suporterii sunt ca pe vremuri. Noi stam cu capul la cutie. Plus grozavia cu spitalul din Piatra Neamt.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  12 Noiembrie 2020, 20:29

Olaroiu n-a mai sarbatorit un titlu cu sampanie de cand a castigat cu noi la FCSB.

ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  12 Noiembrie 2020, 20:17

Ca sa-l arunce pe Olaroiu in sus, au mai venit vreo zece din galerie :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează